Το τράβηγμα του Φρέιζιερ και τα ban της ΑΕΚ
i

Τιμ Φρέιζιερ / © Intime

Το τράβηγμα του Φρέιζιερ και τα ban της ΑΕΚ

Sportal newsroom 20:17 - 19.01.2023 / Ανανεώθηκε: 20:47 - 19.01.2023

Ο Αμερικανός γκαρντ… δοκιμάζει στο γήπεδο με σκοπό να εμφανιστεί στην Πάτρα το Σάββατο (21/01), ενώ η διοίκηση προσπαθεί να τακτοποιήσει τις οικονομικές εκκρεμότητες για να ενεργοποιήσει τον Μάιλς, αλλά και τους Γιάνκοβιτς και Γόντικα.

H AEK στην Καρδίτσα κέρδισε το ματς, αλλά... έχασε τον Τιμ Φρέιζιερ. Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρείται από τράβηγμα και ο κόουτς Ηλίας Καντζούρης δεν γνωρίζει ακόμα αν είναι έτοιμος για δράση στο Σαββατιάτικο (21/01) παιχνίδι στην Πάτρα με αντίπαλο τον Απόλλωνα. 

Αυτό ουσιαστικά είναι και το μόνο αγωνιστικό πρόβλημα της «Ένωσης» στα πλαίσια της προετοιμασίας, αλλά όχι η μόνη της πιθανή απουσία της από το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος. 

Λόγω των ban που έχει η ομάδα για… ατακτοποίητες οικονομικές εκκρεμότητες του (πρόσφατου) παρελθόντος, δικαίωμα συμμετοχής στη Basket League δεν έχει ο Αϊζάια Μάιλς, ενώ δεν έχουν ενεργοποιηθεί ακόμα οι Βλάντο Γιάνκοβιτς και Κωστής Γόντικας. Με τους τρεις παίκτες ωστόσο να προπονούνται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα

Οι «κιτρινόμαυροι» προσπαθούν άμεσα να τακτοποιήσουν το θέμα, έτσι ώστε να ενισχυθούν ουσιαστικά. Αν οι τρεις τελευταίοι ενεργοποιηθούν, τότε η ΑΕΚ θα αναβαθμιστεί σημαντικά. Κάτι που θα ξεκαθαρίσει στη διάρκεια της αυριανής ημέρας αφού έχουνε απομείνει μόλις δύο περιπτώσεις σε εκκρεμότητα.

Στην περίπτωση δε που αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής ο Μάιλς και ο Φρέιζιερ δεν θα είναι 100% έτοιμος θα κάνει το ντεμπούτο του στην Basket League με την φανέλα της ΑΕΚ. Σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη μοιάζει μονόδρομος για την «Ένωση» με δεδομένο ότι έχουνε υπάρξει οι δύο εντός έδρας ήττες από τους Άρη (63-76) και ΠΑΟΚ (71-83).