Συντηρητικά μέχρι νεοτέρας ο Γκουντάιτις

Συντηρητικά μέχρι νεοτέρας ο Γκουντάιτις

Πάρης Τσελεπίδης • 20:48 - 03.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε η σημερινή (3/3) προπόνηση στο ΟΑΚΑ, με τους Αρτούρας Γκουντάιτις και Δημήτρη Αγραβάνη να παραμένουν εκτός δράσης εν όψει και του αυριανού παιχνιδιού με την Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την σημερινή προπόνηση στο ΟΑΚΑ εν όψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα απέναντι στην Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό (4/3, 20:30), με τους «πράσινους» να έχουν για ακόμα μια φορά απουσίες. Και μάλιστα με άγνωστη επιστροφή δύο εξ αυτών στη δράση.

Συγκεκριμένα όσοι αγωνίστηκαν πολύ στο χθεσινό (2/2) παιχνίδι με την Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ για την 26η αγωνιστική της Euroleague έκαναν αποθεραπεία, ενώ εκτός έμειναν οι Αρτούρας Γκουντάιτις και Δημήτρης Αγραβάνης. Αμφότεροι θα απουσιάσουνε από το αυριανό παιχνίδι με το θέμα όμως να είναι το πότε θα μπορέσουνε να επιστρέψουνε στη δράση.

Η φλόγα της ανατροπής δεν φούντωσε στο ΟΑΚΑ, ήττα και από την Εφές για τον Παναθηναϊκό
EUROLEAGUE

22:52 - 02.03.2023

Η φλόγα της ανατροπής δεν φούντωσε στο ΟΑΚΑ, ήττα και από την Εφές για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε απέναντι στην στην Αναντολού Εφές, με τους «πράσινους» να γνωρίζουν την ήττα με 87-82 στο ΟΑΚΑ για την 26η αγωνιστική παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο ο διεθνής Λιθουανός σέντερ όσο και ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ πρόκειται να πάνε συντηρητικά. Μέρα με την ημέρα δηλαδή και ότι πει το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού χωρίς να υπάρχει καμία βιασύνη. Παρόλα αυτά όλα δείχνουνε πως η παρουσία τους στα δύο παιχνίδια της διαβολοβδομάδας της Euroleague κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη. Δηλαδή κόντρα σε Μονακό (8/3) εκτός και Ερυθρό Αστέρα (10/3) εντός.

Γκουντάιτις και Αγραβάνης πάντως δεν θα είναι οι μόνοι απόντες του Παναθηναϊκού στο αυριανό παιχνίδι με την Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό για τον Χρήστο Σερέλη. Κάτι ανάλογο ισχύει με τους Μάριους Γκριγκόνις και Ματ Τόμας που δεν είναι δηλωμένοι στην Basket League σε συνδυασμό με τους νεαρούς Νεοκλή Αβδάλα και Αλέξανδρο Σαμοντούροφ που βρίσκονται στη τελική φάση του Rising Stars που διεξάγεται στην Πάτρα το Σαββατοκύριακο.