Τα Ημερολόγια της EuroLeague επέστρεψαν! Η Σοφία και ο Ντέιν ξεκινούν την αφήγησή τους από την Βαρκελώνη
i

printscreen

Τα Ημερολόγια της EuroLeague επέστρεψαν! Η Σοφία και ο Ντέιν ξεκινούν την αφήγησή τους από την Βαρκελώνη

Sportal newsroom 13:56 - 10.11.2023 / Ανανεώθηκε: 13:58 - 10.11.2023

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση δημιουργεί νέο περιεχόμενο και τα EuroLeague Diaries επέστρεψαν για μία ακόμα χρονιά. Στο πρώτο επεισόδιο για τη σεζόν 2023-24 η Σοφία ντελ Πράδο και ο Ντέιν Αρλάουκας βρέθηκαν στη Βαρκελώνη, τις ίδιες μέρες που στην ισπανική πόλη βρισκόταν και ο Παναθηναϊκός.

H Σοφία ντελ Πράδο και ο Ντέιν Αρλάουκας επέστρεψαν και μαζί τους άνοιξε ο νέος κύκλος επεισοδίων του EuroLeague Diaries. Δηλαδή, των... ημερολογίων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, που για την τρέχουσα σεζόν ξεκίνησαν να γράφονται στη Βαρκελώνη

Τη μέρα που ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την Μπαρτσελόνα στην πρωτεύουσα της Καταλονίας (3/11), για τον αγώνα της προηγούμενης (6ης) αγωνιστικής της EuroLeague, οι δύο παρουσιαστές έκαναν βόλτες στην όμορφη πόλη, συνάντησαν τους παίκτες των δύο ομάδων στο γήπεδο. Πήραν συνεντεύξεις από τους νέους σταρ, αλλά και κάποιους από τα παλιά τα χρόνια. 

Γενικά, βίωσαν την ατμόσφαιρα στο ιστορικό Palau Blaugrana και απήλαυσαν ένα όμορφο παιχνίδι που είχε για νικητές τους γηπεδούχους, με μια κάποια άνεση και παρά την πίεση που άσκησαν οι (κάποιοι) παίκτες του Εργκίν Αταμάν, ειδικά στο τέλος του αγώνα. 

Έτσι, δημιούργησαν το πρώτο επεισόδιο της χρονιάς, διάρκειας 14 λεπτών και 40 δευτερολέπτων, που μπορείτε να απολαύσετε στο video που ακολουθεί. Το πρώτο της EuroLeague για τη σεζον 2023-24 από τα πολλά που έπονται... 

Άλμπα - Παναθηναϊκός: Sportal Euroleague Show με όλη τη δράση της αγωνιστικής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!