Τα «σπάνε» η Μπασκόνια με τον Πιέρια Χένρι
i

© Intime

Τα «σπάνε» η Μπασκόνια με τον Πιέρια Χένρι

Sportal newsroom 17:33 - 23.01.2023

Ο Αμερικάνος γκαρντ αναμένεται σύντομα να αποτελέσει παρελθόν από τους Βάσκους.

Εξαιρετικά αμφίβολο είναι το μέλλον του Πιέρια Χένρι στη Μπασκόνια.

Ο Αμερικάνος γκαρντ φέρεται να βρίσκεται με το ενάμιση πόδι εκτός ομάδας, κάτι που επιβεβαιώνει και η As σε σχετικό της δημοσίευμα.

Ο Χένρι έχει απουσιάσει από τέσσερα παιχνίδια της ομάδας και τα σενάρια για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν. Οι Ισπανοί τονίζουν ότι επίσημα ο λόγος της απουσίας του είναι ένας τραυματισμός στο πέλμα, ωστόσο λέγεται ότι στο παρασκήνιο συμβαίνει κάτι άλλο.

Η Μπασκόνια στην αρχή της σεζόν ήθελε να φέρει ξανά στην ομάδα της τον Λούκα Βιλντόζα, ωστόσο αυτό δε συνέβη κι έτσι υπέργαψε έναν άλλον πρώην παίκτη της, τον Πιέρια Χένρι.

Ωστόσο τον τελευταίο καιρό κάτι τρέχει με τον Αμερικάνο και όπως σας γράψαμε ήδη, η διοίκηση της ομάδας και ο κόουτς του, προσανατολίζονται στο να του διακόψουν το συμβόλαιο.

Φέτος στα παιχνίδια του στην Euroleague με την ομάδα της Βιτόρια, ο Χένρι μετράει κατά μέσο όρο 9.9 πόντους, 2.8 ριμπάουντ, 6.2 ασίστ, 1.4 κλεψίματα και 14 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Φενέρμπαχτσε, όμως οι επιδόσεις του δεν «έψησαν» τους Τούρκους να τον κρατήσουν στην Πόλη.