Τα «χρόνια πολλά» του Ολυμπιακού στον Μπαρτζώκα (pic)

Μπαρτζώκας

i

©intime

Τα «χρόνια πολλά» του Ολυμπιακού στον Μπαρτζώκα (pic)

Sportal newsroom 09:27 - 11.06.2023 / Ανανεώθηκε: 09:33 - 11.06.2023

Τα 58 του χρόνια κλείνει ο Γιώργος Μπαρτζώκας και η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν παρέλειψε να ευχηθεί στον Έλληνα προπονητή για την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Η 11η Ιουνίου είναι μια ξεχωριστή ημέρα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, που την τελευταία διετία αναδείχθηκε λορυφαίος coach στην Euroleague, έχει τα γενέθλιά του και η ομάδα του Πειραιά δεν τον ξέχασε.

Υπό την καθοδήγηση του Έλληνα κόουτς άλλωστε ο Ολυμπιακός μετράει 1 πρωτάθλημα, 2 κύπελλα Ελλάδας, 1 σούπερ καπ, 1 Euroleague και 1 διηπειρωτικό, με τους «ερυθρόλευκους» να διεκδικούν το πρωτάθλημα και τη φετινή σεζόν, κόντρα στον Παναθηναϊκό στη σειρά των τελικών της Basket League.

Το «πράσινο» σχέδιο «εξόντωσης» του Μπαρτζώκα

Το «πράσινο» σχέδιο «εξόντωσης» του Μπαρτζώκα

Μια από τις ιδιαιτερότητες των τελικών της Basket League είναι ο τρόπος με τον οποίο ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να μπει στο μυαλό του Γιώργου Μπαρτζώκα, στοχεύοντας να αναβιώσει μια συνθήκη από την πρώτη θητεία του Έλληνα κόουτς στους «ερυθρόλευκους». Γράφει ο Γιώργος Περπερίδης.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ευχήθηκε στον Έλληνα κόουτς για την ξεχωριστή αυτή ημέρα, ενώ σύσσωμη η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ευχήθηκε για ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.

Στο μήνυμά της η ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Χρόνια πολλά κόουτς!!! Άπαντες στην ΚΑΕ Ολυμπιακός σου ευχόμαστε υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες!!!»