Τακιανός: «Είναι η τρίτη φορά που αλλάζουμε το ρόστερ μας»

Φώτης Τακιανός

i

© Intime

Τακιανός: «Είναι η τρίτη φορά που αλλάζουμε το ρόστερ μας»

Ο Φώτης Τακιανός μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στον Απόλλωνα και για την ενσωμάτωση των νέων παικτών.

Ο Φώτης Τακιανός ήταν εμφανώς ικανοποιημένος με την εικόνα του ΠΑΟΚ απέναντι στον Απόλλωνα και με τη νίκη, ενώ, στο πλαίσιο των δηλώσεών του, στάθηκε στο στήσιμο της ομάδας του μετά την άφιξη των νεοαποκτηθέντων Τάουνς και Ουίλιαμς και στη δύσκολη συνέχεια.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΟΚ ανέφερε:

«Γίνεται προσπάθεια να επανέλθει η ομάδα στο ρυθμό που θέλουμε. Πήραμε μεγάλη βοήθεια από τους Τάουνς και Ουίλιαμς. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς το προηγούμενο διάστημα και αλλαγές. Είναι η τρίτη φορά που αλλάζουμε το ρόστερ μας. Ήταν ένα βήμα προς τα μπροστά σήμερα. Ελέγχαμε το παιχνίδι καθ’ όλη τη διάρκειά του. Αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, είχαμε κάποιες ολιγωρίες στο δεύτερο.

20:17 - 03.02.2024

Τα highlights του ΠΑΟΚ - Απόλλων Πατρών

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε πρόβλημα απέναντι στον Απόλλωνα και πήρε άνετα τη νίκη στην Θεσσαλονίκη με 85-70. Δείτε τα highlights της αναμέτρησης.

Για τον Τάουνς: «Θέλουμε να δούμε τι μπορούν να κάνουν καλύτερα οι νέοι παίκτες μας. Ο Τάουνς έχει την ενέργεια και τη δυνατότητα να τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο και θέλουμε να προσαρμόσουμε αυτό το στοιχείο στο παιχνίδι μας».

Για τον Ουίλιαμς: «Στα τέλη Γενάρη η αγορά ήταν πολύ περιορισμένη. Ψάχναμε έναν παίκτη με ταχύτητα σε αποφάσεις στη θέση «3», ενέργεια και το έδειξε σήμερα. Θέλαμε έναν παίκτη με δύναμη για να μαρκάρει αντίπαλους στο «3» και σε στιγμές small ball να παίζει και στο «4».

Για τα διαδοχικά παιχνίδια με τον Άρη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο: «Να είμαστε όσο πιο έτοιμοι πνευματικά και αγωνιστικά. Αν είμαστε υγιείς και δουλέψουμε όπως θέλουμε θα έχουμε καλύτερο πρόσωπο αγωνιστικά. Είναι και θέμα αυτοπεποίθησης και είναι κάτι που το προσπαθούμε».

Για τον Χάρισον: «Ήταν σε κακή μέρα, δεν απέδωσε και για αυτό τον λόγο έπαιξε 15’. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Θα το ψάξουμε να το λύσουμε όλοι μαζί».