Αδιανόητο φινάλε στη Γαλλία με buzzer beater από τη μία μπασκέτα στην άλλη! (vid)

Αδιανόητο φινάλε στη Γαλλία με buzzer beater από τη μία μπασκέτα στην άλλη! (vid)

Χρήστος Τσάλτας 21:33 - 03.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:49 - 03.02.2024

Φινάλε επικών διαστάσεων στη Γαλλία και στην αναμέτρηση της Μπλουά με την Ροάν, καθώς οι φιλοξενούμενοι πήραν εκπληκτική εκτός έδρας νίκη με αδιανόητο σουτ.

Η αγωνιστική στη Γαλλία περιλάμβανε ένα κρίσιμο παιχνίδι για την «μάχη» της παραμονής, ανάμεσα σε Μπλουά και Ροάν. Το παιχνίδι είχε επικό φινάλε, καθώς μέσα σε διάστημα 7 δευτερολέπτων μπήκαν δύο πολύ μεγάλα σουτ, που έδωσαν... άγρια ομορφιά στην αναμέτρηση.

Με το σκορ στο 74-77 η Μπλουά είχε την κατοχή της μπάλας και με τον Τόμπιν Κάρμπερι κατάφερε να ισοφαρίσει σε 77-77, δείχνοντας την εντύπωση πως το παιχνίδι θα πήγαινε στην παράταση. Υπολόγιζε όμως χωρίς την... έμπνευση του Τζόρνταν Μόργκαν.

Ο Αμερικανός άσος της Ροάν πέταξε τη μπάλα από το... τρίποντο της μπασκέτας στην οποία αμυνόταν η ομάδα του και το σουτ βρήκε στόχο, χαρίζοντας μεγάλη νίκη στη Ροάν με 80-77, με τον Τάκερ να τελειώνει το παιχνίδι με 12 πόντους και 4/8 τρίποντα. Το τέταρτο ωστόσο ήταν... χρυσό!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το απίθανο σουτ του Τζόρνταν Τάκερ, που χάρισε τη νίκη στη Ροάν κόντρα στην Μπλουά, εκτός έδρας.

Tags: