Τακιανός: «Kρατάμε την καλή μας άμυνα και την ομαδικότητα, ανέτοιμοι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για να κάνουμε πρόβλεψη»

Φώτης Τακιανός

i

©Intime

Τακιανός: «Kρατάμε την καλή μας άμυνα και την ομαδικότητα, ανέτοιμοι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για να κάνουμε πρόβλεψη»

Χρήστος Τσάλτας 23:38 - 29.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:38 - 29.09.2023

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, Φώτη Τακιανού, μετά την ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό στο Super Cup.

Στα στοιχεία που μπορεί να κρατήσει η ομάδα του μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο προπονητής του δικέφαλου του βορρά, Φώτης Τακιανός στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα.

Ο Έλληνας κόουτς σημείωσε ότι η ομαδικότητα και η άμυνα των παικτών του είναι θετικά σημάδια τα οποία έχει κρατήσει η ομάδα του από πέρυσι, ενώ για τον αυριανό τελικό του Super Cup που θα βρει αντιμέτωπους τον Ολυμπιακό με τον Παναθηναϊκό, δεν έκανε κάποια πρόβλεψη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για το παιχνίδι και τη συνέχεια από την περσινή σεζόν:

«Προσπαθούμε να κρατήσουμε κάποια στοιχεία από την περσινή ομάδα, όπως η ομαδικότητα και η άμυνα. Θέλουμε να κάνουμε ένα σύνολο. Η εμφάνιση ήταν καλή. Αν ήμασταν πιο εύστοχοι από την περιφέρεια θα μπορούσαμε να είμαστε πιο κοντά μέχρι το τέλος. Στο πρώτο ημίχρονο με το τρίποντο πήγε η διαφορά στους 5. Είμαστε μια ομάδα εξέλιξης και πρέπει να το βελτιώσουμε για να έχουν διάρκεια».

Για τον τελικό του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό:

«Είναι ένα ματς με ανέτοιμες ομάδες και τραυματισμούς. Θα δούμε τα δεδομένα και πως θα πάει».