Αυτός είναι ο 17χρονος Ροζακέας που εμφάνισε ο Μπαρτζώκας στην Πυλαία (vid)

Τάσος Ροζακέας

i

© Intime

Αυτός είναι ο 17χρονος Ροζακέας που εμφάνισε ο Μπαρτζώκας στην Πυλαία (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 10:42 - 06.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:46 - 06.11.2023

Ο Τάσος Ροζακέας έκανε το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό σε επίπεδο ανδρών, με τον 17χρονο γκαρντ να παίζει τα πρώτα του δευτερόλεπτα ως επαγγελματίας.

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει ο Ολυμπιακός στο ρόστερ του, ο Τάσος Ροζακέας, έκανε το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τον βάζει στο ματς στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Ο Τάσος Ροζακέας είναι γεννημένος στις 26 Φεβρουαρίου 2006 και αποτελεί ένα από τα παιδιά των ακαδημιών του Ολυμπιακού που θα μας απασχολήσουν έντονα στο μέλλον. 

Έχει ύψος 2.01, αγωνίζεται στο «2» και στο «3», ενώ αποτελεί και έναν εξαιρετικό σουτέρ, κάτι που το έχουμε δει πολλές φορές και στους αγώνες των παιδοεφηβικών του Ολυμπιακού

Πρόκειται για έναν παίκτη με εξαιρετικό μπασκετικό IQ και καλή νοοτροπία, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τον έχει ξεχωρίσει από πέρσι και να τον παίρνει μάλιστα μαζί του και στην προετοιμασία. 

Είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές και στον Ολυμπιακό μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο και τον χαρακτήρα του. Ευκαιρίες λοιπόν θα πάρει στο μέλλον και θα είναι στο χέρι του το να τις εκμεταλλευτεί και να κάνει το κάτι παραπάνω στην καριέρα του. 

Αυτά τα 30 δευτερόλεπτα πάντως θα τα θυμάται για χρόνια. Πώς να ξεχάσεις άλλωστε το ντεμπούτο σου με τον Ολυμπιακό;