Η Τενερίφη χάνει τον Σερμαντίνι για το υπόλοιπο της σεζόν - Πρόβλημα στον πνεύμονα ο Γεωργιανός!

Η Τενερίφη χάνει τον Σερμαντίνι για το υπόλοιπο της σεζόν - Πρόβλημα στον πνεύμονα ο Γεωργιανός!

Γιώργος Γαβριλάκης 17:12 - 07.05.2024 / Ανανεώθηκε: 04:44 - 20.05.2024

Χωρίς έναν από τους πιο κομβικούς παίκτες της θα ολοκληρώσει τη σεζόν στην Ισπανία η Τενερίφη, καθώς ο Γκεόργκι Σερμαντίνι έσπασε το πλευρό του και ταυτόχρονα απέκτησε ένα σοβαρό πρόβλημα στον αριστερό πνεύμονα.

Λίγες μέρες μετά την ήττα στον τελικό του Basketball Champions League (από τη Μάλαγα), η Τενερίφη ενημερώθηκε από τους ιατρούς πως ο Γκεόργκι Σερμαντίνι, δεν θα αγωνιστεί για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο 35χρονος Γεωργιανός σέντερ, ο οποίος έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα και με τον Παναθηναϊκό (2008-2011) και με τον Ολυμπιακό (2012-13, 2014) στο ξεκίνημα του τελευταίο ματς της ομάδας από τα Κανάρια Νησιά, κόντρα στην Μπρέογκαν, χτύπησε στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και αποσύρθηκε.

Επειδή ο πόνος στα πλευρά του ήταν έντονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εκεί όπου τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υπεβλήθη έδειξαν πως έχει σπάσε ένα πλευρό και αυτό έχει τραυματίσει τον αριστερό του πνεύμονα. Μάλιστα, δεν πήρε άμεσα εξιτήριο, διότι η κατάστασή του κρίθηκε σοβαρή και νοσηλεύτηκε για να παρακολουθήσουν οι γιατροί την κατάστασή του και την επούλωση του προβλήματος, όχι τόσο με το σπασμένο του πλευρό, αλλά με το πληγωμένο του ζωτικό όργανο.

Το μήνυμα της ΑΕΚ Betsson για τα έξι χρόνια από την κατάκτηση του BCL: «Η Βασίλισσα ράβει το τρίτο ευρωαστέρι της» (pic)
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

10:57 - 06.05.2024

Το μήνυμα της ΑΕΚ Betsson για τα έξι χρόνια από την κατάκτηση του BCL: «Η Βασίλισσα ράβει το τρίτο ευρωαστέρι της» (pic)

Η ΑΕΚ Betsson γιορτάζει, καθώς συμπληρώθηκαν έξι χρόνια από την κατάκτηση του BCL στο κλειστό του ΟΑΚΑ, με την Ένωση να γυρίζει τον χρόνο πίσω και να θυμάται όλες τις σπουδαίες στιγμές.

Είναι πάντως δεδομένο, πως η Τενερίφη, που βρίσκεται στην πέμπτη θέση της κατάταξης στο ισπανικό πρωτάθλημα (πίσω από Ρεάλ Μαδρίτης, Μάλαγα, Μπαρτσελόνα και Βαλένθια) δεν θα τον έχει μαζί της ούτε στα Playoffs, ενώ ερωτηματικό αποτελεί αν η εθνική ομάδα της Γεωργίας θα τον ενεργοποιήσει για το Προολυμπιακό Τουρνουά που θα λάβει μέρος τον Ιούλιο στη Ρίγα της Λετονίας.

🔴 Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ και φόντο το Final 4 του Βερολίνου!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!