Τεστ για τον Χογκ του Προμηθέα με την Γκραν Κανάρια
i

Τζάστιν Χογκ / © Intime

Τεστ για τον Χογκ του Προμηθέα με την Γκραν Κανάρια

Πάρης Τσελεπίδης • 13:34 - 17.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Ο Τζάστιν Χογκ μπορεί να αποτελεί τη μία από τις δύο επιλογές του Γιάννη Χριστόπουλου, μαζί με τον Τζο Τόμασον, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα στον Προμηθέα.

Ο Προμηθέας μπορεί να δοκιμάζεται αύριο κόντρα στην Γκραν Κανάρια για την 10η αγωνιστική του ομίλου του Eurocup παρόλα αυτά το παιχνίδι αυτό θα αποτελέσει ένα ακόμη τεστ για τον Τζάστιν Χογκ. Τη μία από τις δύο επιλογές του Γιάννη Χριστόπουλου, μαζί με τον Τζο Τόμασον, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα στην ομάδα της Πάτρας με αποτέλεσμα η παραμονή του να κρίνεται μέσα από τις επόμενες εμφανίσεις του.

Ο Χογκ επιλέχθηκε από το τεχνικό του Προμηθέα για να αποτελέσει τον βασικό σέντερ του Προμηθέα μπροστά από τον Τζορτζ Κόντιτ. Ο Πορτορικάνος σέντερ όμως με την έλευσή του δραστηριοποιήθηκε ξανά ανεβάζοντας την απόδοσή του και διώχνοντας τα σύννεφα που είχανε δημιουργηθεί όσον αφορά το δικό του μέλλον.

Ο Χογκ κόντρα στην ιταλική Τρέντο για τον όμιλο του Eurocup να είχε ως δικαιολογία το γεγονός ότι ήταν μόλις με μία προπόνηση. Στο παιχνίδι με το Λαύριο όμως δεν ίσχυε κάτι τέτοιο με την εμφάνισή του να μην ήταν και πάλι η αναμενόμενη. Κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα να προκαλέσει παρά το ότι είναι πολύ νωρίς πρώτες σκέψεις για το μέλλον του.

Νωρίς γιατί έχει παίξει μόλις δύο παιχνίδια αλλά αποκτήθηκε για να προσαρμοστεί άμεσα και μα δώσει λύσεις. Ο Χριστόπουλος πάντως επί του παρόντος είναι διατεθειμένος να τον περιμένει με το αυριανό παιχνίδι στις Κανάριες Νήσους να αποτελεί μία ακόμη ευκαιρία για τον Χογκ. Εξάλλου στον Προμηθέα ο Πατρινός τεχνικός προσπαθεί από την πρώτη μέρα της παρουσίας του να δει πότε θα έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του για να περάσει τη λογική του.

Κάτι που δεν θα ισχύει ούτε αύριο καθώς κόντρα στην Γκραν Κανάρια θα απουσιάσει ο Μιχάλης Τσαϊρέλης που αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς του. Για αυτό και δεν ακολούθησε την αποστολή και όχι μόνο αυτό αλλά θα απουσιάσει και το Σάββατο στη Νίκαια απέναντι στον Ιωνικό για την Basket League.

Κι αν ο διεθνής φόργουορντ θα είναι απών της αποστολής του Προμηθέα τους υπόλοιπους της αποστολής τους περίμενε ένα πολύ δύσκολο ταξίδι. Καταρχήν αναχώρηση από την πρωτεύουσα της Αχαΐας για το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας οδικώς στις 03:00 μετά τα μεσάνυχτα και ακολούθως δύο πτήσεις.

Η πρώτη με προορισμό το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης και μετά από αναμονή 3,5 ωρών η επόμενη για εκείνο της Λας Πάλμας και εν συνεχεία και προπόνηση. Υπενθυμίζεται πως ο Προμηθέας είχε επικρατήσει στο παιχνίδι του Α΄ γύρου της ισπανικής ομάδας υποχρεώνοντας τους πρωτοπόρους του ομίλου στη μέχρι στιγμής μία από τις δύο ήττες τους.