Στο «Παλέ» η σορός του Γιάννη Ιωαννίδη

Γκάλης - Ιωαννίδης

i

© Intime

Στο «Παλέ» η σορός του Γιάννη Ιωαννίδη

Νίκος Καλαμπάκας 17:32 - 05.10.2023

Ο Άρης με ανακοίνωσή του καλεί αύριο, Παρασκευή 5/10 στο «Παλέ» τους φίλους της ομάδας προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον Γιάννη Ιωαννίδη που άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη 4/10.

Ο θάνατος του Γιάννη Ιωαννίδη άφησε φτωχότερη την ικογένεια του ελληνικού μπάσκετ και ο Άρης, η ομάδα που επί των ημερών του έχτισε τη δική του αυτοκρατορία στην Ελλάδα ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον «ξανθό» στο γήπεδο που έζησε μερικές από τις μεγαλύτερες στιγμές της προπονητικής του καριέρας.

Οι κιτρινόμαυροι καλούν τον κόσμο τους να βρεθούν στο «Nick Gallis Hall» προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον πρωτομάστορα των επιτυχιών της ομάδας και στη συνέχεια να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.

Η ανακοίνωση του Άρη:

Η απώλεια του Γιάννη Ιωαννίδη συγκλόνισε το πανελλήνιο και φυσικά την οικογένεια του ΑΡΗ. Λίγο πριν συνοδευτεί στην τελευταία κατοικία του, δεν είναι δυνατόν να μην επισκεφθεί για τελευταία φορά το «σπίτι» του.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea καλεί τους φίλους της ομάδας αύριο στις 15:30 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, για να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον ανυπέρβλητο «Ξανθό», η σορός του οποίου θα βρεθεί στο γήπεδο που δόξασε και δοξάστηκε, πριν την ταφή του στα κοιμητήρια Θέρμης.

Το «παρών» στο Αλεξάνδρειο θα δώσουν η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, σύσσωμη η ομάδα μας, καθώς και παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές που συνέδεσαν το όνομά τους με τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Όλοι στο «Παλέ» για να αποχαιρετήσουμε τον θρυλικό «Ξανθό» όπως του αξίζει, στο «σπίτι» του!