Θρήνος στη Δομινικανή Δημοκρατία, πέθανε στο ταξίδι της επιστροφής από τη Μανίλα ο φυσικοθεραπευτής της ομάδας

Ο Βλάντιμιρ Ρεγκαλάδο

i

FIBA

Θρήνος στη Δομινικανή Δημοκρατία, πέθανε στο ταξίδι της επιστροφής από τη Μανίλα ο φυσικοθεραπευτής της ομάδας

Νίκος Καλαμπάκας 10:43 - 06.09.2023 / Ανανεώθηκε: 10:44 - 06.09.2023

Ο φυσικοθεραπευτής της Δομινικανής Δημοκρατίας, Βλάντιμιρ Ρεγκαλάδο απεβίωσε κατά τη διάρκεια της πτήσης της επιστροφής της ομάδας από το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA.

Σε θρήνο μετατράπηκε το ταξίδι της επιστροφής της Δομινικανής Δημοκρατίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού κατά τη διάρκειά του απεβίωσε ο φυσικοθεραπευτής της ομάδας, Βλάντιμιρ Ρεγκαλάδο.

Η ομάδα μετά τον αποκλεισμό της από το Μουντομπάσκετ μπήκε στο αεροπλάνο προκειμένου να επιστρέψει στη χώρα της, όμως το ταξίδι αποδείχθηκε θλιβερό, καθώς κατά τη διάρκεια της πτήσης ο φυσικοθεραπευτής των Δομινικανών έπαθε καρδιακή ανακοπή.

«Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του Βλάντιμιρ Ρεγκαλάδο, φυσιοθεραπευτή της Εθνικής μας ομάδας, κατά την επιστροφή μας από το Παγκόσμιο Κύπελλο FIBA 2023 στις Φιλιππίνες. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά σου. Αναπαύσου εν ειρήνη», αναφέρει η ανακοίνωση των Δομινικανών.

Η FIBA μάλιστα με ανάρτησή της στο Twitter εξέφρασε τη θλίψη της για το συμβάν, επισημαίνοντας «Ολόκληρη η οικογένεια της FIBA στέλνει την αγάπη της και τα εγκάρδια συλλυπητήριά της στην οικογένεια της Δομινικανής Δημοκρατίας για τον φυσικοθεραπευτή Βλάντιμιρ Ρεγκαλάδο ο οποίος έχασε τη ζωή του τραγικά στην επιστροφή της ομάδας στη χώρα, μετά το τέλος των υποχρεώσεών της στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Η Δομινικανή Δημοκρατία έφτασε μέχρι τη β' φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εκεί όπου αποκλείστηκε από τους Σέρβους με βαριά ήττα. Νωρίτερα είχε ηττηθεί από το Πουέρτο Ρίκο.

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.