Το αντικανονικό tattoo στον λαιμό του ΛαΜέλο Μπολ, που το ΝΒΑ δεν θέλει να... βλέπει!

Το αντικανονικό tattoo στον λαιμό του ΛαΜέλο Μπολ, που το ΝΒΑ δεν θέλει να... βλέπει!

Γιώργος Γαβριλάκης 14:45 - 18.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:47 - 18.11.2023

Ο σούπερ σταρ των Σάρλοτ Χόρνετς, ΛαΜέλο Μπολ, με το νέο του tattoo παραβιάζει κανόνα της συλλογικής σύμβασης εργασίας. Στον λαιμό του με κόκκινο χρώμα υπάρχουν δύο χαρακτήρες που αποτελούν τα αρχικά του... μεσαίου ονόματός του (LaFrance), αλλά το «LF» είναι και το όνομα της νέας του εταιρείας ρούχων. Και επειδή αυτό θεωρείται αθέμητος ανταγωνισμός βάσει κανονισμών το ΝΒΑ απαίτησε να το βγάλει ή έστω να το κρύβει με τσιρότο όσο βρίσκεται στο παρκέ.

Έχει δεκάδες tattoos στο κορμί του, σε διάφορα σημεία: Στο στήθος, στα χέρια, στα πόδια, μικρά, μεγάλα χρωματιστά, ασπρόμαυρα, μόνο που τώρα πρέπει να κρύβει ένα από αυτά όσο αγωνίζεται στα γήπεδα του ΝΒΑ με τους Σάρλοτ Χόρνετς

Ο ΛαΜέλο Μπολ από εδώ και πέρα είναι υποχρεωμένος, με κάθε τρόπο να καμουφλάρει το «σημάδι» που έχει στο λαιμό και αυτό γιατί σύμφωνα με τους κανονισμούς της λίγκας και τη συλλογική σύμβαση εργασίας είναι... παράνομο!  

Ο νεαρός σούπερ σταρ προσφάτως πρόσθεσε στο δέρμα του δύο χαρακτήρες κόκκινου χρώματος κάτω και πίσω από το αριστερό του αυτί. Πρόκειται για τα αρχικά του μεσαίου του ονόματος LaFrance και για να το... θυμάται έγραψε πάνω του «LF». Μόνο που η πρόθεσή του και η επιλογή του ήταν πιο σύνθετη και όχι μόνο συναισθηματική. Εμπεριείχε και ένα είδος διαφήμισης. 

Συγκεκριμένα, ο 22χρονος, εκτός από αίσθηση στον κόσμο του μπάσκετ που προκαλεί με το θεαματικό του παιχνίδι και τις ατομικές του επιδόσεις (μέχρι στιγμής στη σεζόν έχει 23,5 πόντους, 8,3 ασίστ και 5,4 ριμπάουντ), πάντα ενδιαφερόταν για τη μόδα, αλλά προσφάτως άνοιξε τη δική του εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο της ένδυσης. 

Το πρόβλημα πάντως, έγκειται στο γεγονός ότι η εταιρία του ονομάζεται «LF», όπως τα αρχικά του middle name του, άρα όπως και το τατουάζ του. Έτσι, προκύπτει η αντικανονικότητα του tattoo, καθώς απαγορεύεται σύμφωνα με τη συλλογική σύμβαση εργασίας η διαφήμιση εταιριών με τέτοιον τρόπο. 

Ο Ζάιον μπλέχτηκε σε καυγά στους δρόμους της Νέας Ορλεάνης - Έστειλε δύο άτομα στο νοσοκομείο (vid)
NBA

09:53 - 18.11.2023

Ο Ζάιον μπλέχτηκε σε καυγά στους δρόμους της Νέας Ορλεάνης - Έστειλε δύο άτομα στο νοσοκομείο (vid)

Στο Ντένβερ οι Πέλικανς με πρωταγωνιστή τον Ζάιον Ουίλιαμς νίκησαν τους πρωταθλητές Νάγκετς, αλλά λίγες ώρες πριν το συγκεκριμένο ματς κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα βίντεο με τον δυναμικό φόργουορντ να παίρνει μέρος σε καυγά με μπουνιές και κλωτσιές έξω από εστιατόριο της Νέας Ορλεάνης.

Έτσι, το ΝΒΑ ενημέρωσε τον ΛαΜέλο Μπολ επί του θέματος και ήδη ο αθλητής μπορεί να μην χάρηκε, αλλά αναγκάστηκε να καλύψει το επίμαχο σημείο και πλέον αγωνίζεται με τσιρότο στον λαιμό.