Πίσω από τα... μαλλιά κρύβεται ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς των Σέλτικς (vid)
i

printscreen

Πίσω από τα... μαλλιά κρύβεται ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς των Σέλτικς (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:54 - 24.04.2023 / Ανανεώθηκε: 10:58 - 24.04.2023

Μέχρι και οι συγγενείς του θα δυσκολεύονταν να τον αναγνωρίσουν, αλλά ο σέντερ των Μπόστον Σέλτικς, Ρόμπερτ Ουίλιαμς είναι μία γνωστή και μη εξαιρετέα φυσιογνωμία τους... διαδρόμους του ΝΒΑ.

Όταν αγωνίζεται φοράει κορδέλα για να συγκρατεί την ασυγκράτητη πλούσια κόμη του. Ειδάλλως ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς δεν θα έβλεπε μπροστά του και δεν θα μπορούσε να κινηθεί με άνεση στο γήπεδο. Εκτός αυτούς πάντως, αφήνει τα μαλλιά του ανέμελα. 

Ο σέντερ των Σέλτικς αναγνωρίζεται με δυσκολία στους διαδρόμους του γηπέδου, καθώς τα κοτσιδάκια του τα χρησιμοποιεί ως... κάλυψη απόκρυψη. Σαν καμουφλάζ για να αποφεύγει τυχόν ανεπιθύμητες συναντήσεις. 

Οι δημοσιογράφοι όμως, τον αναγνωρίζουν από απόσταση και δεν τους ξέφυγε. Τον προσέγγισαν και εκείνος χωρίς να δείξει ουσιαστικά το πρόσωπό του μίλησε για το παιχνίδι. 

Οι Μπόστον Σέλτικς μόλις είχαν πάρει την τρίτη τους νίκη σε τέσσερα παιχνίδια κόντρα στους Ατλάντα Χοκς και ο Ουίλιαμς αυτό που θεωρεί πως έκανε τη διαφορά ήταν το πάθος, αλλά «και ο κόουτς Τζο (Ματζούλα), ο οποίος μας προετοίμασε κατάλληλα. Επίσης, μας καθοδηγεί άψογα και το στυλ παιχνιδιού του πιστεύω πως ταιριάζει πολύ στην ομάδα μας. Παίζουμε και δυναμικά και έξυπνα και πρέπει να συνεχίσουμε με αυτόν τον ρυθμό».