To κάρφωμα του Θανάση Αντετοκούνμπο στο top 10 του ΝΒΑ (vid)

Θανάσης Αντετοκούνμπο

i

printscreen

To κάρφωμα του Θανάση Αντετοκούνμπο στο top 10 του ΝΒΑ (vid)

Sportal newsroom 14:16 - 08.04.2023 / Ανανεώθηκε: 14:21 - 08.04.2023

Οι Μιλγουόκι Μπακς έδωσαν χρόνο συμμετοχής στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο οποίος ανταποκρίθηκε και τελείωσε το ματς κόντρα στους Μέμφις Γκρίζλις με 12 πόντους. Δύο εκ των οποίων ήρθαν με ένα δυναμικό κάρφωμα που βρέθηκε στο Νο 9 των κορυφαίων φάσεων της ημέρας. Στην κορυφή για μία ακόμα φορά ο Τζέιλεν Γκριν των Χιούστον Ρόκετς.

Ο Γιάννης δεν έπαιξε κόντρα στους Γκρίζλις, αλλά η οικογένεια Αντετοκούνμπο είχε εκπρόσωπο. Ο Θανάσης πήρε σημαντικό χρόνο συμμετοχής και έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι σε προσωπικό επίπεδο. 

Οι Μπακς έχασαν, αλλά αυτό πρόλαβε όχι μόνο να σκοράρει 12 πόντους, να πάρει 8 ριμπάουντ και να μοιράσει 4 ασίστ. Κατάφερε να δημιουργήσει μία φάση που βρέθηκε ανάμεσα στις δέκα καλύτερες της αγωνιστικής δράσης από τα ξημερώματα του Σαββάτου (8/4). 

Πήρε τη μπάλα στη γωνία έξω από το τρίποντο, προσποιήθηκε, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και κάρφωσε με δύναμη στο αντίπαλο καλάθι. Αυτή του η ενέργεια βρέθηκε στο Νο 9 μίας υπέρλαμπρης λίστας φάσεων που προέκυψαν από 14 αγώνες. 

Στην κορυφαία θέση όλων τοποθετήθηκε η Ρουκέτα του Χιούστον. Ο Τζέιλεν Γκριν, αναμφισβήτητα ένας από τους πιο εντυπωσιακούς παίκτες της λίγκας.