O Γιάννης Αντετοκούνμπο δίνει τα παπούτσια του σε θαυμάστρια που έκλαιγε και φεύγει από το γήπεδο ξυπόλυτος (vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

© photo by Jason Miller / Getty Images / Ideal Images

O Γιάννης Αντετοκούνμπο δίνει τα παπούτσια του σε θαυμάστρια που έκλαιγε και φεύγει από το γήπεδο ξυπόλυτος (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:30 - 08.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:10 - 08.04.2023

Μία νεαρή θαυμάστριά του τον προσέγγισε ευγενικά και του ζήτησε τα παππούτσια του. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη... γοητεία της και τον χαρακτήρα της, της τα έδωσε και αποχώρησε από το γήπεδο φορώντας μόνο τις κάλτσες.

Τη μέρα που βραβεύτηκε από τους Μπακς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι κόντρα στους Μέμφις Γκρίζλις. Παρακολούθησε από τον πάγκο την ήττα της ομάδας, αλλά είδε τον αδελφό του Θανάση να σκοράρει διψήφιο αριθμό πόντων (12) και να έχει μία όμορφη παρουσία στο ματς. 

Αποχωρώντας από το γήπεδο, ο Greek Freak συνάντησε μία νεαρή θαυμάστριά και κοντοστάθηκε για να τη χαιρετήσει. Μοίρασε αυτόγραφα σε όποιον ζήτησε και λίγο αργότερα άρχισε να λύνει τα κορδόνια του. 

O Τζέιλεν Μπράουν των Σέλτικς τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να... ποτίσει τα λουλούδια
NBA

09:49 - 08.04.2023

O Τζέιλεν Μπράουν των Σέλτικς τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να... ποτίσει τα λουλούδια

Εκτός δράσης για μερικές μέρες θα μείνει ο Τζέιλεν Μπράουν των Μπόστον Σέλτικς, αφού δέχτηκε... αντιαθλητικό χτύπημα από ένα γυάλινο βάζο την ώρα που πότιζε τις γλάστρες στο σπίτι του. Ο All-Star φόργουορντ κατέληξε με πέντε ράμματα, αλλά θα είναι έτοιμος για τα play offs.

Η κοπέλα με όμορφο τρόπο του ζήτησε ένα... δώρο την ώρα που κοίταγε έντονα τα μοβ παπούτσια του 28χρονου σούπερ σταρ και αυτός αντιλήφθηκε την επιθυμία της. 

Έβγαλε τα υποδήματα και τις τα προσέφερε γεμίζοντάς την με ανείπωτη ευτυχία. Με την επιστροφή στη βάση του ο Αντετοκούνμπο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του τη στιγμή με την... υποσημείωσε ότι «το ζήτησαν ευγενικά» και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς. Δεν μπορούσε να της το αρνηθεί. Έστω κι αν αναγκάστηκε να φύγει ξυπόλητος. 

Tags: