O Τζέιλεν Μπράουν των Σέλτικς τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να... ποτίσει τα λουλούδια

Τζέιλεν Μπράουν

i

© photo by Winslow Townson / Getty Images / Ideal Images

O Τζέιλεν Μπράουν των Σέλτικς τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να... ποτίσει τα λουλούδια

Γιώργος Γαβριλάκης 09:49 - 08.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:01 - 08.04.2023

Εκτός δράσης για μερικές μέρες θα μείνει ο Τζέιλεν Μπράουν των Μπόστον Σέλτικς, αφού δέχτηκε... αντιαθλητικό χτύπημα από ένα γυάλινο βάζο την ώρα που πότιζε τις γλάστρες στο σπίτι του. Ο All-Star φόργουορντ κατέληξε με πέντε ράμματα, αλλά θα είναι έτοιμος για τα play offs.

Με ένα βαθύ κόψιμο και με πέντε ράμματα στο χέρι κατέληξε ο Τζέιλεν Μπράουν. Ο All-Star φόργουορντ των Μπόστον Σέλτικς τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να περιποιηθεί τα λουλούδια στο σπίτι του. 

Τώρα τι ακριβώς πήγε να κάνει, κανείς δεν κατάλαβε. Oύτε ο ίδιος. Πότιζε τις γλάστρες στην αυλή όταν ένα γυάλινο βάζο έσπασε και τον πλήγωσε στο δεξί χέρι. Το καλό του δηλαδή, με αυτό που σουτάρει! Πριν πανικοβληθούν οι Σέλτικς ενημερώθηκαν από τους νοσηλευτές πως ναι μεν το κόψιμο ήταν... γενναίο, αλλά η πληγή θα επουλωθεί άμεσα και όταν θα ξεκινήσουν τα play offs θα είναι απολύτως έτοιμος. 

Κατά τη διάρκεια της post season ο προπονητής του, Τζο Ματζούλα, θα του απαγορεύσει να κάνει τον κηπουρό. Χρειάζεται από αυτόν πολλούς πόντους ώστε οι Σέλτικς να πετύχουν τους στόχους τους. Ο Μπράουν πάντως, έχει αρκετά... χτυπήματα να αντιμετωπίσει πλέον. Εδώ και καιρό πονάει στο πρόσωπο και γι' αυτό φοράει προστατευτική μάσκα, ενώ τώρα οι Σέλτικς θα ολοκληρώσουν χωρίς αυτόν την παρουσία τους στην κανονική διάρκεια της σεζόν. 

Βέβαια, έχουν εξασφαλίσει το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ της Ανατολής (πίσω από τους Μιλγουόκι Μπακς και μπροστά από τους Φιλαδέλφεια Σίξερς) οπότε δεν έχουν κάποιο κίνητρο.