Χωρίς Ντουράντ, Μπούκερ και Πολ οι Λέικερς δεν δυσκολεύτηκαν κόντρα στους Σανς, νίκη και για τους Ουόριορς στο Σακραμέντο (vids)

Όστιν Ριβς, ΝτιΆντζελο Ράσελ

i

© photo by Ronald Martinez / Getty Images / Ideal Images

Χωρίς Ντουράντ, Μπούκερ και Πολ οι Λέικερς δεν δυσκολεύτηκαν κόντρα στους Σανς, νίκη και για τους Ουόριορς στο Σακραμέντο (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:35 - 08.04.2023 / Ανανεώθηκε: 08:40 - 08.04.2023

Οι Λέικερς με πλήρη σύνθεση και γεμάτοι κίνητρο νίκησαν τους Σανς και μπαίνουν στην τελευταία μέρα της αγωνιστικής δράσης της κανονικής περιόδου με... κάποιες πιθανότητες εισόδου στην εξάδα της Δύσης. Οι Ουόριορς νίκησαν τους Κινγκς και προς το παρόν έχουν τον έλεγχο.

Τη μέρα που υπολογιζόταν ότι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα συναντηθεί στο παρκέ με τον Κέβιν Ντουράντ για πρώτη φορά μετά τις 25 Δεκεμβρίου του 2018, οι Φοίνιξ Σανς αποφάσισαν να αφήσουν εκτός δράσης τον σούπερ σταρ τους στο ματς του Λ.Α. με τους Λέικερς. 

Το ίδιο έκαναν και με τους Ντέβιν Μπούκερ και Κρις Πολ, οπότε οι γηπεδούχοι δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαιτέρως μέχρι να φθάσουν στη νίκη: 121-107.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έπαιξε λιγότερο από 30 λεπτά (29'21'' για την ακρίβεια) και είχε 16 πόντους. Πρώτος σκόρερ ήταν ο ΝτιΆντζελο Ράσελ με 24, ενώ ο Όστιν Ριβς παραμένει σε υψηλά επίπεδα αποτελεσματικότητας. Αυτή τη φορά πρόσθεσε 22 πόντους. έναν περισσότερο από τον Μαλίκ Μπίσλεϊ, τη στιγμή που ο Άντονι Ντέιβις ολοκλήρωση την προσπάθειά του με 14 πόντους, αλλά και 21 ριμπάουντ. 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βραβεύτηκε και υποσχέθηκε στο Μιλγουόκι δεύτερο δαχτυλίδι (vid)
NBA

06:25 - 08.04.2023

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βραβεύτηκε και υποσχέθηκε στο Μιλγουόκι δεύτερο δαχτυλίδι (vid)

Δεν αγωνίστηκε γιατί δεν υπήρχε λόγος. Μπήκε στο παρκέ όμως, γιατί υπήρχε λόγος. Οι Μπακς τίμησαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και αυτός έδειξε στον κόσμο -με τον τρόπο του- τι θέλει να προσφέρει πίσω στην ομάδα ως… αντάλλαγμα.

Οι Σανς έπαιξαν με τα... δεύτερα λοιπόν, έχασαν, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τη θέση της που είναι η τέταρτη στη Δύση. Αντίθετα οι Λέικερς την τελευταία μέρα θα περιμένουν στραβοπάτημα των Κλίπερς και των Ουόριορς μπας και εισαχθούν στην εξάδα και αποφύγουν τα play in. 

Προς το παρόν οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς δεν τους έκαναν τη χάρη. Νίκησαν με 119-97 στο Σακραμέντο και διατηρούν τον έλεγχο της μοίρα τους. Κόντρα στους Κινγκς, ο Κλέι Τόμπσον είχε 29 πόντους με 5/8 τρίποντα και ο Στέφεν Κάρι σταμάτησε στους 25. 

Λ.Α. Λέικερς - Φοίνιξ: 121-107

Σακραμέντο - Γκόλντεν Στέιτ: 97-119