Το «καυτό» ημίχρονο του Ναν που έκανε ρεκόρ καριέρας στην Euroleague

Κέντρικ Ναν

Το «καυτό» ημίχρονο του Ναν που έκανε ρεκόρ καριέρας στην Euroleague

Sportal newsroom 22:04 - 07.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:05 - 07.12.2023

Ο Κέντρικ Ναν ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του πρώτου μέρους της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, κάνοντας ρεκόρ πόντων στην διοργάνωση από το ημίχρονο.

Στο μεγάλο παιχνίδι του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης όλα τα μάτια ήταν στραμμένα στον Κέντρικ Ναν, στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο ΟΑΚΑ. Αυτό γιατί ο πρώην NBAer του τριφυλλιού πήρε την κατάσταση στα χέρια του και έδωσε λύσεις στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Το κοντέρ έγραψε 20 πόντους με 5/9 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 1/1 βολή, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο στα 16'54'' που έμεινε στο παρκέ, όντας το απόλυτο σημείο αναφοράς της ομάδας του στο επιθετικό κομμάτι. Οι 20 πόντοι του μάλιστα αποτελούν ρεκόρ καριέρας στην Euroleague, καταφέρνοντας να ξεπεράσει την προηγούμενη κορυφαία επίδοσή του, που ήταν οι 19 πόντοι απέναντι στην Παρτίζαν, την 11η αγωνιστική, στο Βελιγράδι.

Το «τριφύλλι» όμως δεν κατάφερε να κλείσει το ημίχρονο με προβάδισμα στο σκορ, καθώς η Ρεάλ έκλεισε το πρώτο μέρος με προβάδισμα (45-46) χάρη σε καλάθι του Φακούντο Καμπάτσο στην εκπνοή του ημιχρόνου.