Αποκαλυπτικός Αταμάν για Ερντογάν και Μητσοτάκη: «Θα παίξουν μαζί μπάσκετ στην Άγκυρα»!

Εργκίν Αταμάν

Αποκαλυπτικός Αταμάν για Ερντογάν και Μητσοτάκη: «Θα παίξουν μαζί μπάσκετ στην Άγκυρα»!

Sportal newsroom 16:43 - 07.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:39 - 07.12.2023

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στο περιθώριο της επίσκεψής του στην πρεσβεία της Τουρκίας, με αφορμή την παρουσία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην χώρα μας και αποκάλυψε πως τον Απρίλιο ο Τούρκος πρόεδρος αναμένεται να παίξει φιλικό αγώνα μπάσκετ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Εργκίν Αταμάν βρέθηκε στην τουρκική πρεσβεία το μεσημέρι της Πέμπτης, προκειμένου να συναντηθεί με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο περιθώριο της άφιξης του Τούρκου προέδρου στη χώρα μας.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν έκρυψε την χαρά του για την εξέλιξη αυτή, τονίζοντας πως ο Ερντογάν είναι φαν του αθλητισμού, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρξει φιλικός αγώνας μπάσκετ, τον ερχόμενο Απρίλιο, μεταξύ του Τούρκου προέδρου και του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, Κυριάκου Μητσοτάκη, αποτυπώνοντας τις πολύ καλές σχέσεις των δύο ανδρών.

Ο προπονητής των «πράσινων» μιλώντας για την συνάντησή του με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε: «Είναι μια ξεχωριστή μέρα γιατί ο πρόεδρος της Τουρκίας, ο κύριος Ερντογάν, ήρθε στην Ελλάδα. Ήρθα εδώ να τον επισκεφτώ. Αγαπάει τον αθλητισμό, αγαπάει τον μπάσκετ, ήταν πρώην ποδοσφαιριστής. Κάθε φορά που τον συναντάω μιλάμε γι αυτό. 1-2 φορές την εβδομάδα παίζει μπάσκετ. Ήπιαμε καφέ και μου είπε ότι τον Απρίλιο ο κύριος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί την Τουρκία και πιθανότατα θα υπάρξει φιλικό.

Είμαι χαρούμενος γιατί είδα στην Ελλάδα φιλικά πρόσωπα και ανθρώπους που έχουν σεβασμό για τους Τούρκους. Είμαι χαρούμενος που είδα τον πρόεδρό μου μαζί με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας. Ήταν πολύ καλή στιγμή. Τα πάντα είναι καλά και ο πρόεδρος είπε ότι θέλει να υπάρχει ειρήνη. Δεν θέλουμε να υπάρχουν πόλεμοι και δουλεύουμε γι αυτό ειδικά με τους γείτονές μας στην Ελλάδα».