Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης live streaming

Sportal newsroom 10:57 - 07.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:19 - 07.12.2023

Όλα όσα θα συμβούν στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης έρχονται στο Sportal! Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα για την 13η αγωνιστική της EuroLeague, συντονιστείτε στην εκπομπή Sportal EuroLeague Show.

Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης Live Streaming: Μετά την ήττα της Κωνσταντινούπολης κόντρα στην Αναντολού Εφές ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για το δεύτερο ματς της ευρωπαϊκής... διαβολοβδομάδας και θα συναντήσει στο γήπεδό του (7/12, 21:15) την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης. Το Sportal.gr θα σας μεταφέρει όλα όσα θα συμβούν στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Ηλίας Λαλιώτης θα σας μεταφέρει σε live χρόνο όσα διαδραματίζονται στο Παναθηναϊκός-Ρεάλ Μαδρίτης ενώ το Sportal σας... βάζει στο ΟΑΚΑ με βίντεο και εικόνες από έξω και μέσα από το γήπεδο.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μείνετε στο Sportal για το τρίτο ημίχρονο και όλες τις λεπτομέρειες από το κρίσιμο παιχνίδι της 13ης αγωνιστική της EuroLeague.

Σε live streaming η εκπομπή Sportal Euroleague Show έρχεται με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και παρασκήνιο. Με ζωντανές συνδέσεις και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών από το ΟΑΚΑ, ρεπορτάζ για την επόμενη μέρα και φυσικά αποκλειστικά βίντεο!.

Απολαύστε τα στιγμιότυπα και τις καλύτερες στιγμές από όλα τα παιχνίδια της βραδιάς, στη μοναδική ιντερνετική εκπομπή που μετά το τέλος της αγωνιστικής σας δείχνει όλα τα highlights της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μετά την ολοκλήρωση της πρώτης διπλής αγωνιστικής της χρονιάς.

Η σειρά του Παναθηναϊκού να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο Ρεάλ έφθασε!
EUROLEAGUE

10:43 - 07.12.2023

Η σειρά του Παναθηναϊκού να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο Ρεάλ έφθασε!

Μετά την ήττα στην Κωνσταντινούπολη από την Εφές, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο ΟΑΚΑ και το βράδυ της Πέμπτης (7/12, 21:15, NovaSports prime) υποδέχεται την Ρεάλ που στην αρχή της εβδομάδας νίκησε τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και με ρεκόρ 11-1 βρίσκεται μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας έπειτα από 12 αγώνες στην EuroLeague.

Στην παρουσίαση της εκπομπής Sportal EuroLeague Show θα είναι ο Παύλος Κουστέρης, ο Κώστας Σωτηρίου με τον Ηλία Λαλιώτη θα μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ από το ΟΑΚΑ και εκλεκτή καλεσμένη θα έχουν την Ελένη Καπογιάννη. 

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης και όλη τη δράση της Πέμπτης