Από το αεροδρόμιο στο ΟΑΚΑ για βίντεο και προπόνηση ο Παναθηναϊκός AKTOR  εν όψει Ρεάλ

Εργκίν Αταμάν

Από το αεροδρόμιο στο ΟΑΚΑ για βίντεο και προπόνηση ο Παναθηναϊκός AKTOR εν όψει Ρεάλ

Ηλίας Λαλιώτης 17:36 - 06.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:43 - 06.12.2023

Ο Εργκίν Αταμάν πήγε τους παίκτες του κατευθείαν στο ΟΑΚΑ μετά την επιστροφή από την Κωνσταντινούπολη και την ήττα στην αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR γύρισε με... άδεια τα χέρια από την Κωνσταντινούπολη, γνωρίζοντας την ήττα με κακή εμφάνιση από την Αναντολού Εφές. 

Ο Εργκίν Αταμάν δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας του στο «Σινάν Ερντέν» και με την επιστροφή στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» οδήγησε τους παίκτες του κατευθείαν στο ΟΑΚΑ προκειμένου να δουν βίντεο και να κάνουν προπόνηση σε υψηλούς ρυθμούς. 

Ο Παναθηναϊκός AKTOR μετράει δύο συνεχόμενες ήττες και την Πέμπτη (7/12, 21:15) έχει μπροστά του μια ιδιαίτερα απαιτητική αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης για την 13η αγωνιστική της EuroLeague

Το ΟΑΚΑ αναμένεται κατάμεστο και ο Αταμάν θέλει να δει τους παίκτες του να αντιδρούν και με την ενέργεια της εξέδρας να επιστρέψουν στις επιτυχίες, ανεβάζοντας και την ψυχολογία τους.

Μιλώντας για την αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR δήλωσε: «Παίζουμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Euroleague μέχρι τώρα στην έδρα μας. Πρέπει να αγωνιστούμε με σκληράδα στην άμυνα, ειδικά απέναντι στους Καμπάτσο και Μούσα. Ένα ακόμη πολύ σημαντικό κομμάτι είναι ο έλεγχος των ριμπάουντ όπου πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα».