Το μήνυμα της Θύρας 13 για τα σενάρια περί εφαρμογής κεκλεισμένων των θυρών

Το μήνυμα της Θύρας 13 για τα σενάρια περί εφαρμογής κεκλεισμένων των θυρών

Ηλίας Λαλιώτης 20:35 - 10.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:35 - 10.12.2023

Τα επεισόδια στου Ρέντη που είχαν ως αποτέλεσμα να χαροπαλεύει ένας αστυνομικός στην εντατική, έχουν πυροδοτήσει πολλά σενάρια για την επόμενη ημέρα στον αθλητισμό της χώρας μας και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού AKTOR πήραν θέση στον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο σοβαρός τραυματισμός του αστυνομικού στα επεισόδια του Ρέντη, ανάγκασε τη κυβέρνηση να λάβει μέτρα. Επίσημες ανακοινώσεις ακόμα δεν έχουν γίνει, όμως εξετάζονται πολλά σενάρια, κάποια εκ των οποίων θέλουν όλες τις αθλητικές δραστηριότητες να γίνονται χωρίς θεατές. 

Το γεγονός αυτό έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στις τάξεις πολλών ομάδων και πλέον υπάρχουν και οι πρώτες αντιδράσεις. 

Στο ματς του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 10η αγωνιστική της Basket League, οι φίλοι των «πρασίνων» σήκωσαν πανό, παίρνοντας θέση για τα όσα ακούγονται: 

«ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΜΟΙΡΗ ΕΥΘΥΝΩΝ. ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΜΕ ΛΟΥΚΕΤΑ ΚΑΙ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ», αναφέρει το πανό της Θύρας 13, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι οδηγούμαστε σε μια μετωπική σύγκρουση της κυβέρνησης με τα σωματεία και τους φίλους τους. 

Δείτε το πανό: