Χωρίς Γκριγκόνις, αλλά με Γκραντ η 12άδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ (vid)

Λεσόρ, Γκριγκόνις, Γκραντ

i

@Intime

Χωρίς Γκριγκόνις, αλλά με Γκραντ η 12άδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 19:11 - 10.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:29 - 10.12.2023

Ο Μάριους Γκριγκόνις είναι ο παίκτης που «κόπηκε» από την 6άδα ξένων του Παναθηναϊκού AKTOR με τον ΠΑΟΚ, με τον Τζέριαν Γκραντ να είναι στη 12άδα και τον Εργκίν Αταμάν να αποφασίζει αν θα τον χρησιμοποιήσει.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για τη 10η αγωνιστική της Basket League, με πολύ κόσμο να βρίσκεται ήδη στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, μία ώρα πριν από το τζάμπολ του αγώνα. 

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Εργκίν Αταμάν για ένα ακόμα παιχνίδι. Ο Τούρκος τεχνικός υπολόγιζε αρχικά να ξεκουράσει τον Τζέριαν Γκραντ, μιας και είχε κάποιες μικροενοχλήσεις στο γόνατο τις προηγούμενες μέρες, αλλά αγωνίστηκε κανονικά κόντρα σε Αναντολού Εφές και Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο, λόγω της κόπωσης που έχει ο Μάριους Γκριγκόνις από τα συνεχόμενα παιχνίδια, σε συνδυασμό με κάποιες ήπιες ενοχλήσεις στον αχίλλειο, κρίθηκε σκοπιμότερο να μείνει εκτός εξάδας ξένων ο Λιθουανός και να είναι αυτός που θα πάρει ανάσες ενόψει της αναμέτρησης με τη Βιλερμπάν για την EuroLeague (14/12, 22:00). 

Έτσι, ο Γκραντ είναι κανονικά στη 12άδα του Παναθηναϊκού AKTOR και έκανε και τα καθιερωμένα σουτάκια μία ώρα πριν από το παιχνίδι, χωρίς να δείχνει να έχει κάποια ενόχληση. Το αν θα αγωνιστεί ή θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση από τον πάγκο είναι κάτι που θα αποφασίσει ο Εργκίν Αταμάν, ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι 12άδες των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός AKTOR: Καλαϊτζάκης, Βιλντόζα, Γκάι, Μωραΐτης, Μπαλτσερόφσκι, Σλούκας, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Μήτογλου, Μαντζούκας.

ΠΑΟΚ: Σμιθ, Γκλίμορ, Χάρισον, Τσιακμάς, Σχίζας, Τσαϊρέλης, Φρίντρικσον, Αρσενόπουλος, Σωτηρίου, Άλστον, Μπελιάουσκας.