Εκτός και ο Γκριγκόνις από το Παναθηναϊκός AKTOR - ΠΑΟΚ

Μάριους Γκριγκόνις

i

Μάριους Γκριγκόνις/©Intime

Εκτός και ο Γκριγκόνις από το Παναθηναϊκός AKTOR - ΠΑΟΚ

Ηλίας Λαλιώτης 14:37 - 10.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:46 - 10.12.2023

Ο Μάριους Γκριγκόνις έχει κάποιες μικροενοχλήσεις στον αχίλλειο και αποφασίστηκε για λόγους ξεκούρασης να μείνει εκτός εξάδας ξένων από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR με τον ΠΑΟΚ.

Ανατροπή δεδομένων στον Παναθηναϊκό AKTOR, καθώς ο Μάριους Γκριγκόνις είναι αυτός που θα μείνει τελικά εκτός της εξάδας των ξένων για τον αποψινό (20:15) αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τη 10η αγωνιστική της Basket League

Ο Λιθουανός έχει κάποιες ενοχλήσεις στον αχίλλειο, ωστόσο αποφασίστηκε να μείνει εκτός περισσότερο για να ξεκουραστεί εν όψει της αναμέτρησης με τη Βιλερμπάν για τη EuroLeague.

Αντίθετα, ο Τζέριαν Γκραντ, παρότι θα είναι στην εξάδα των ξένων τελικά, είναι εξαιρετικά απίθανο να αγωνιστεί, ενώ δεν αποκλείεται να είναι τελικά και εκτός της 12άδας, κάτι που θα αποφασιστεί λίγο πριν το τζάμπολ.

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο (τενοντίτιδα) και πιθανότατα ο Εργκίν Αταμάν θα θελήσει να τον προστατεύσει εν όψει της ιδιαίτερα κρίσιμης αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν για τη 14η αγωνιστική της EuroLeague.