Εκτός ενόψει ΠΑΟΚ ο Γκραντ, στον... δρόμο της επιστροφής ο Ερνανγκόμεθ

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

Εκτός ενόψει ΠΑΟΚ ο Γκραντ, στον... δρόμο της επιστροφής ο Ερνανγκόμεθ

Ηλίας Λαλιώτης 16:33 - 09.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:50 - 09.12.2023

Ο Τζέριαν Γκραντ ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο γόνατο κι αναμένεται να προφυλαχθεί από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού AKTOR με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μπήκε σε μεγάλο μέρος της προπόνησης μετά από ένα μήνα απουσίας.

Με ένα πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού AKTOR ενόψει της αυριανής (10/12, 20:15) αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για την 10η αγωνιστική της Basket League.

Ο Τζέριαν Γκραντ είχε αγωνιστεί με ενοχλήσεις στο γόνατο στη «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague με Εφές και Ρεάλ. Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα, δεν προπονήθηκε το Σάββατο (9/12) κι αναμένεται να προφυλαχθεί στο ματς με τους Θεσσαλονικείς.

Ωστόσο, το ευχάριστο ήταν η επιστροφή του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ σε ένα μεγάλο μέρος της προπόνησης, μετά το κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του αριστερού του χεριού, το οποίο είχε υποστεί σε μια προπόνηση στις αρχές Νοεμβρίου.

Ο Ισπανός φόργουορντ αποθεραπεύτηκε πολύ πιο γρήγορα από το αναμενόμενο, νιώθει καλά και θέλει πάρα πολύ να αγωνιστεί στο ερχόμενο παιχνίδι με τη Βιλερμπάν (14/12, 22:00). 

Από άλλο... πλανήτη ο Ναν, «διαστημική» η Ρεάλ, «κομμάτι» που λείπει ο Χεζόνια

Από άλλο... πλανήτη ο Ναν, «διαστημική» η Ρεάλ, «κομμάτι» που λείπει ο Χεζόνια

Ο Παναθηναϊκός AKTOR είχε έναν Κέντρικ Ναν βγαλμένο από τα καλύτερά του στο NBA, αλλά η υπερπλήρης Ρεάλ Μαδρίτης τον «χτύπησε» στο πιο αδύναμο σημείο του με τον παίκτη που χρειαζόταν από φέτος, τον Μάριο Χεζόνια.

Στον Παναθηναϊκό AKTOR, ωστόσο, δεν θέλουν να ρισκάρουν το παραμικρό. Η αρχική σκέψη είναι να προφυλαχθεί κι αυτή την εβδομάδα και να μπει σε αγωνιστική δράση στην επόμενη «διαβολοβδομάδα» με Μονακό (20/12) και Μιλάνο (22/12). Η οριστική απόφαση αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες από τον Εργκίν Αταμάν σε συνεργασία με το ιατρικό επιτελείο των «πράσινων».