Ο Τακιανός προφυλάσσει τον Χάρισον με τον Παναθηναίκό AKTOR

Ο Τακιανός προφυλάσσει τον Χάρισον με τον Παναθηναίκό AKTOR

Γιάννης Πάλλας 19:55 - 09.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:55 - 09.12.2023

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Φώτης Τακιανός πιθανότατα δεν θα χρησιμοποιήσει τον Άντριου Χάρισον την Κυριακή (10/12, 20:15, ΕΡΤ 3) με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΟΑΚΑ

Δύσκολο έργο έχει ο ΠΑΟΚ την Κυριακή (10/12, 20:15, ΕΡΤ 3) στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Οι παίκτες του «δικεφάλου» ξέρουν ότι η αναμέτρηση έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Παράλληλα, ο Φώτης Τακιανός έχει να διαχειριστεί και ένα σημαντικό πρόβλημα που αφορά την κατάσταση του Άντριου Χάρισον. 

Ο Αμερικανός γκαρντ που ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό σπασμό στη μέση, ακολούθησε σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θεραπεία, θα είναι ωστόσο στην αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει αρχικά στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό AKTOR και στη συνέχεια στο Βελιγράδι για το παιχνίδι με την Χάποελ Ιερουσαλήμ.

«Ξεκινά ένας μαραθώνιος για μας με δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Είναι κι ένα ταξίδι πολυήμερο όμως κι αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι να προετοιμαστούμε και πνευματικά για να ανταπεξέλθουμε σε δυο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Έχουμε αρχικά μπροστά μας τον Παναθηναϊκό, πρωτοπόρο και αήττητο στο πρωτάθλημα, μια ομάδα Ευρωλίγκα, με δεδομένη αξία και δυναμικότητα. Θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά και πνευματικά απέναντι σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο» δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Φώτης Τακιανός για την συνάντηση με τους «πράσινους».

Εκτός «μάχης» για το παιχνίδι με το Μαρούσι οι Φλιώνης και ΜάκΛεμορ στην ΑΕΚ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:14 - 09.12.2023

Εκτός «μάχης» για το παιχνίδι με το Μαρούσι οι Φλιώνης και ΜάκΛεμορ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το Μαρούσι στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της για το 2023, με τον Ζοάν Πλάθα να μην έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Δημήτρη Φλιώνη, αλλά και τον Μπεν ΜάκΛεμορ, που έμεινε εκτός εξάδας ξένων.

Και πρόσθεσε: «Δεν θέλουμε να πάμε παρακάτω και στο παιχνίδι με τη Χάποελ, αλλά να πάμε βήμα βήμα. Να δούμε πρώτα τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και όταν τελειώσουμε από αυτό το παιχνίδι να δούμε τον επόμενο αγώνα που θα κρίνει και την πρώτη θέση στον όμιλό μας στο Basketball Champions League».