Ο Άρης με Μποχωρίδη-Καρ, αλλά χωρίς Σανόγκο!

Ο Άρης με Μποχωρίδη-Καρ, αλλά χωρίς Σανόγκο!

Γιάννης Πάλλας 18:51 - 09.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:51 - 09.12.2023

Ο Άρης φιλοξενεί το Περιστέρι bwin την Κυριακή (10/12, 17:15, ΕΡΤ 3) για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Basket League

Έτοιμοι για την αναμέτρηση με το Περιστέρι bwin στο «Nick Galis Hall» την Κυριακή (10/12, 17:15, ΕΡΤ3) είναι στον Άρη, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη ολοκλήρωσε τη μίνι προετοιμασία της, με μία μεσημεριανή προπόνηση. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης προπονήθηκε κανονικά, ενώ εκτός παρέμεινε ο Ίσμαελ Σανόγκο. Ακόμη κανονικά θα αγωνιστεί ο Μάρκους Καρ, καθώς ακόμη ο Τζόναθαν Σταρκ δεν είναι έτοιμος.

Μάλιστα, πριν από την προπόνηση, το τεχνικό τιμ της ομάδας ανέλυσε τον αντίπαλο με τη χρήση βίντεο.

«Μετά από τρεις συνεχόμενους εκτός έδρας αγώνες, έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας. Το Περιστέρι είναι μία ποιοτική ομάδα, με βάθος στο ρόστερ της. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα και να περιορίσουμε τη δεδομένη επιθετική ικανότητα του αντιπάλου, ο οποίος σκοράρει περισσότερους από 80 πόντους ανά αγώνα» δήλωσε ο Χρήστος Χασανίδης, άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη.

Σ’ αυτόν τον σημαντικό αγώνα, περιμένουμε από τους φιλάθλους μας να γεμίσουν το «Nick Galis Hall» και να μας δώσουν την ώθηση για να πάρουμε μία νίκη η οποία είναι απαραίτητη για την επίτευξη των στόχων μας» συμπλήρωσε.