Κασελάκης: «Να χτυπήσουμε τις αδυναμίες του Άρη»
i

©InTime

Κασελάκης: «Να χτυπήσουμε τις αδυναμίες του Άρη»

Sportal newsroom 18:34 - 09.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:35 - 09.12.2023

Ο Λεωνίδας Κασελάκης αναλύει την αναμέτρηση του Περιστερίου bwin με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (10/12, 17:15, ΕΡΤ 3)

Σε μια «καυτή» έδτα το «Nick Galis Hall» θα δοκιμαστεί το Περιστέρι bwin την Κυριακή (10/12, 17:15, ΕΡΤ 3) κόντρα στον Άρη, για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Οι «κυανοκίτρινοι» έχουν μια δύσκολη αποστολή στη Θεσσαλονίκη, απέναντι σ’ έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο, αλλά θα προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πετύχουν τον στόχο τους.

«Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Άρη. Ξέρουμε ότι είναι μια από τις πιο σκληρές έδρες, ίσως η πιο σκληρή του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League. Κατά τη γνώμη μου ο Άρης παρουσιάζεται πιο δυνατός από πέρσι, καθώς έχει εμπλουτίσει το ελληνικό του στοιχείο. Ακόμη, το γεγονός ότι παίζει στο Eurocup και είναι ανταγωνιστικός σε όλα τα παιχνίδια φανερώνει τη δυναμική του» υποστηρίζει ο Λεωνίδας Kασελάκης, αναφερόμενος στην αναμέτρηση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Για μας είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να έχουμε αμυντική προσέγγιση στον αγώνα, να χτυπήσουμε στις αδυναμίες του Άρη, ώστε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να φτάσουμε στη νίκη» συμπληρώνει ο αρχηγός του Περιστερίου bwin.

Εκτός ενόψει ΠΑΟΚ ο Γκραντ, στον... δρόμο της επιστροφής ο Ερνανγκόμεθ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

16:33 - 09.12.2023

Εκτός ενόψει ΠΑΟΚ ο Γκραντ, στον... δρόμο της επιστροφής ο Ερνανγκόμεθ

Ο Τζέριαν Γκραντ ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο γόνατο κι αναμένεται να προφυλαχθεί από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού AKTOR με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μπήκε σε μεγάλο μέρος της προπόνησης μετά από ένα μήνα απουσίας.

Και επισημαίνει: «Τα ριμπάουντ είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της αναμέτρησης και θα πρέπει να τα ελέγξουμε. Η ομάδα που θα κυριαρχήσει σ’ αυτό τον τομέα θα έχει και τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Όπως επίσης να είμαστε πιο εύστοχοι στα περιφερειακά σουτ σε σχέση με την αναμέτρηση με τη Λε Μαν, γιατί στο σύγχρονο μπάσκετ είναι κάτι πολύ σημαντικό».