Εκτός «μάχης» για το παιχνίδι με το Μαρούσι οι Φλιώνης και ΜάκΛεμορ στην ΑΕΚ

Μπεν ΜάκΛεμορ

i

© Intime

Εκτός «μάχης» για το παιχνίδι με το Μαρούσι οι Φλιώνης και ΜάκΛεμορ στην ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 19:14 - 09.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:21 - 09.12.2023

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το Μαρούσι στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της για το 2023, με τον Ζοάν Πλάθα να μην έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Δημήτρη Φλιώνη, αλλά και τον Μπεν ΜάκΛεμορ, που έμεινε εκτός εξάδας ξένων.

Με απουσίες θα παραταχθεί στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της για το 2023 η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει το Μαρούσι, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League και θέλει τη νίκη για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό όμως ο Ζοάν Πλάθα μετράει απουσίες από την αναμέτρηση στο κλειστό των Λιοσίων. Διότι εκτός δράσης έχει τεθεί ο Δημήτρης Φλιώνης. Ο αρχηγός της ΑΕΚ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση, οι οποίες τον έπιασαν κατά τη διάρκεια του τελευταίου αγώνα της Ένωσης, κόντρα στην Ντινάμο Σάσαρι, την περασμένη Τρίτη. Ο διεθνής άσος ένιωσε καλύτερα στο πρόγραμμα της Παρασκευής, όμως κρίθηκε σκόπιμο να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του, με τον Ισπανό προπονητή να τον αφήνει εκτός δράσης.

Μαζί με τον Φλιώνη εκτός δράσης για την αναμέτρηση του Σαββάτου τέθηκε και ο Μπεν ΜάκΛεμορ, ως έβδομος ξένος στην αναμέτρηση. Ο Πλάθα άφησε τον πρώην άσο των Μπλέιζερς και τον Λέικερς εκτός για το παιχνίδι με το Μαρούσι, με την εξάδα των ξένων να αποτελείται από τους: Τίλμαν, Ραντλ, Χολ, Κουζμίνσκας, Καμπενγκέλε και ΜακΡέι.

Θέση στην 12άδα της ΑΕΚ, έπειτα από τις απουσίες των Φλιώνη και ΜάκΛεμορ πήραν οι Άλφης Πιλάβιος και Θωμάς Κώττας, με τον Μανώλη Ματαλιωτάκη να είναι ο παίκτης που έμεινε εκτός αποστολής.

Η 12άδα της ΑΕΚ για το παιχνίδι κόντρα στο Μαρούσι: Τίλμαν, Χολ, Ραντλ, Καράμπελας, Πιλάβιος, Νετζήπογλου, Χατζηδάκης, Κουζμίνσκας, Κουζέλογλου, Καμπενγκέλε, Κώττας, ΜακΡέι.