Ο Φαλ εγκαινίασε γήπεδο στη γειτονιά του που πήρε το όνομα του!

Ο Φαλ εγκαινίασε γήπεδο στη γειτονιά του που πήρε το όνομα του!

Sportal newsroom 23:38 - 03.08.2023

Ο Μουσταφά Φαλ βρέθηκε στο Παρίσι και στο προάστιο Σεν Ντενί, στα εγκαίνια γηπέδου που πήρε το όνομα του

Περήφανος για την ονοματοδοσία γηπέδου στη γειτονιά όπου μεγάλωσε στο Παρίσι δήλωσε ο Μουστάφα Φαλ. Τα εγκαίνια του νέου γηπέδου στο προάστιο Σεν Ντενί έγιναν παρουσία του Δημάρχου, αλλά και του σέντερ του Ολυμπιακού.

Ο Φαλ βρίσκεται στο Παρίσι, όπου παραμένει προσηλωμένος στην προετοιμασία για την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση της Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 στις Φιλιππίνες.

Ο σέντερ του Ολυμπιακού και της Εθνικής Γαλλίας έδωσε το «παρών» στα εγκαίνια του γηπέδου στη γειτονιά, όπου μεγάλωσε και δεν έκρυβε τη χαρά του.

«Όλα ξεκίνησαν ακριβώς δίπλα, στο γυμνάσιο της πόλης. Είναι πραγματική υπερηφάνεια. Ακόμα κι αν έπαιξα μόνο λίγους μήνες στον τοπικό σύλλογο, είναι η πόλη μου. Όταν μπορείς να δώσεις κάτι για να διασκεδάσεις τα παιδιά, είναι πάντα καλό. Σε αυτό το διάστημα δεν κάνουν τίποτα άλλο», υποστήριξε ο Μουστάφα Φαλ στα εγκαίνια.

Το γήπεδο βρίσκεται στο πάρκο Neuilly-sur-Marne, ενώ ο δήμαρχος της περιοχής τον προέτρεψε να κάνει τα πάντα από την μεριά του για να φτάσει η Γαλλία στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο.