Το παλεύει ο Γερομιχαλός να παίξει κόντρα στον Ιωνικό

Ο Πέτρος Γερομιχαλός

i

©intime

Το παλεύει ο Γερομιχαλός να παίξει κόντρα στον Ιωνικό

Πάρης Τσελεπίδης • 20:03 - 31.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Ο Πέτρος Γερομιχαλός μπορεί με δυσκολία το τελευταίο διήμερο να ανοίξει το δεξί του μάτι μετά το τραυματισμό που είχε στην προπόνηση της Τετάρτης (29/3) ωστόσο όλα δείχνουνε πως θα είναι αύριο στην αποστολή του παιχνιδιού του Λαυρίου με τον Ιωνικό στο κλειστό του Πλάτωνα.

Ο Γιώργος Λιμνιάτης μπορεί να είδε τον Πέτρο Γερομιχαλό να τραυματίζεται στην προπόνηση της Τετάρτης στο δεξί του μάτι και μάλιστα σοβαρά ωστόσο όλα δείχνουνε ότι θα τον έχει στη διάθεσή του στο αυριανό (1/4) παιχνίδι του Λαυρίου κόντρα στον Ιωνικό στο κλειστό του Πλάτωνα για την 21η αγωνιστική της Basket League.

Η ανατροπή δεδομένων με τον έμπειρο πάουερ φόργουορντ του Λαυρίου που στη διάρκεια της προπόνησης της Τετάρτης (29/4) τραυματίστηκε στον κερατοειδή του είχε να κάνει με το δικό του θέλω να δώσει το παρών. Να αντιμετωπίσει τον πόνο αλλά και να βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του ακόμη και με ειδική μάσκα για να προφυλαχθεί το μάτι του.

Ο Νίκος Παππάς στο Sportal: «Είναι της μόδας να χτυπάς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο» (vid)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

10:56 - 31.03.2023

Ο Νίκος Παππάς στο Sportal: «Είναι της μόδας να χτυπάς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο» (vid)

Η σειρά του Sportal, «Βόλτα με τον Μπουτς» και ο Στέφανος Αβραμίδης υποδέχονται τον Νίκο Παππά σε μια συζήτηση για μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, δημοσιογράφους, Γιοβάνοβιτς, Μπαρτζώκα και πολλά ακόμα.

Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα (27/3) αποχώρησε από το Λαύριο την επομένη της εκτός έδρας νίκης επί της Καρδίτσας ο Στίβεν Γκρέι με προορισμό το Λονδίνο για τη γέννηση του παιδιού τους από το σύζυγό του. Το θέμα όμως για τον τεχνικό της ομάδας είναι ότι παραμένει άγνωστο το πότε θα επιστρέψει. Το σίγουρο είναι ότι θα είναι απών αύριο στο κλειστό του Πλάτωνα.

Δύο μέρες μετά χθες ήταν η σειρά του Αρ Τζέι Κόουλ να αποχαιρετήσει το Λαύριο μετά από την επίτευξη της παραμονής στην Basket League για να συνεχίσει την καριέρα του στην Γερμανία και την Μπραουνσβάιχ στην οποία εργάζεται στο προπονητικό επιτελείο ο Κώστας Παπάζογλου.

Δύο απουσίες για ένα παιχνίδι για την 21η αγωνιστική όπου για το Λαύριο δεν έχει βαθμολογίκή σημασία αφού μετά τη νίκη του στην Καρδίτσα σώθηκε και μαθηματικά. Αντίθετα έχει για τον Ιωνικό εν όψει του δικού του παιχνιδιού στην Καρδίτσα της επόμενης και τελευταίας 22ης αγωνιστικής που με τη σειρά της η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου παλεύει να παραμείνει στην Basket League για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.