To πρώτο tattoo του Ζάιον Ουίλιαμσον με την αναφορά στην Εβραϊκή Βίβλο και ο εκνευρισμός των Πέλικανς (vid)
i

© Instagram

To πρώτο tattoo του Ζάιον Ουίλιαμσον με την αναφορά στην Εβραϊκή Βίβλο και ο εκνευρισμός των Πέλικανς (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:04 - 24.03.2023 / Ανανεώθηκε: 12:36 - 24.03.2023

O Zάιον Ουίλιαμσον «ζωγράφισε» στην πλάτη του τη φράση «Mount Zion», συνδυάζοντας τη σωματοδομή του (Mount = Βουνό) με το μικρό του όνομα, που συνολικά εκφράζει -πέραν από αυτό που πιθανόν σκεφτόταν ο ίδιος- το Όρος της Σιών, στο οποίο σύμφωνα με την Τανάκ κατοικούσε ο Βασιλιάς Δαβίδ.

Ο νονός του, για τους λόγους του ή χωρίς λόγο, του έδωσε όνομα με εβραϊκές ρίζες. Το Ζάιον (δηλαδή Σιών) στην Τανάκ, τη Βίβλο των Εβραίων, αφορά την πόλη του Δαβίδ. Στο όρος της Σιών, λίγο έξω από την Ιερουσαλήμ βρίσκεται ο τάφος του δεύτερου Βασιλιά του Ισραήλ. 

Ένα... αντίγραφου του Όρου της Σιών βρίσκεται πλέον και στην πλάτη του Ζάιον Ουίλιαμσον. Ο... μονίμως τραυματίας, αλλά σούπερ σταρ των Νιου Ορλίνς Πέλικανς, λίγο πριν δοκιμάσει να επιστρέψει στις προπονήσεις για την ομάδα του με την προοπτική μπας και προλάβει τους αγώνες των play in σε περίπτωση που οι Πελεκάνοι βρεθούν στις προνομιούχες θέσεις, έκανε το πρώτο του tattoo

Συνεργάστηκε με τον διάσημο Άντονι Μίκαελς, ο οποίος έχει μεγάλη φήμη στον κόσμο του ΝΒΑ και ο 23χρονος φόργουρντ, τώρα που είναι εκτός δράσης λόγω τραυματισμού τον κάλεσε από την Αριζόνα, που είναι η έδρα του, να πάει στη Νέα Ορλεάνη για να ασχοληθεί με την... πλάτη του. 

Συνήθως καλεί φυσικοθεραπευτές και γιατρούς, διότι οι συνεχόμενοι τραυματισμοί είναι το μεγάλο του πρόβλημα, αλλά αυτή τη φορά με τη φροντίδα του ασχολήθηκε ένας καλλιτέχνης. Μάλιστα, η διαδικασία βιντεοσκοπήθηκε και ο Μίκαελς την... διέσπειρε στα social media. Αρκετοί ενθουσιάστηκαν με το αποτέλεσμα, αλλά οι φίλαθλοι των Πέλικανς εκνευρίστηκαν. 

Ο Ζάιον Ουίλιαμσον υπέστη έναν μυικό τραυματισμό στο πόδι στις 2 Ιανουαρίου και τότε είχε ανακοινωθεί ότι θα απουσιάσει για δύο ή τρεις εβδομάδες. Έχουν περάσει τρεις μήνες και ακόμα δεν έχει εμφανιστεί  στο παρκέ. Έχει αφήσει την ομάδα μόνη της να παλεύει για ένα πλασάρισμα στα play in. Τα σχόλια λοιπόν, για το βίντεο και τo tattoo του παίκτη ήταν από υβριστικά μέχρι χιουμοριστικά με το πιο... πετυχημένο να είναι αυτό ενός χρήστη που ανέφερε ότι «ο Ζάιον θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν αναρρώνοντας από τους πόνους που προκλήθηκαν από το tattoo». 

Στο μεταξύ, οι Πέλικανς που νίκησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής (24/3) τους Σάρλοτ Χόρνετς βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη δέκατη θέσης της Δύσης. Μία θέση που δίνει το τελευταίο εισιτήριο για τα play in, αλλά μόνο εξασφαλισμένη δεν την έχουν οι Πελεκάνοι.