To Sportal σε στέλνει σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ για τις «μάχες» Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στην Euroleague

To Sportal σε στέλνει σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ για τις «μάχες» Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στην Euroleague

Sportal newsroom 13:33 - 08.10.2023

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αντιμετωπίζουν Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα, αντίστοιχα και το Sportal σάς δίνει τη δυνατότητα να βρεθείτε στην πρώτη γραμμή των μεγάλων αγώνων.

Μετά το συγκλονιστικό ντέρμπι «αιωνίων» στην πρεμιέρα της Euroleague οι εκπρόσωποί μας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης συνεχίζουν την προσπάθειά τους και το Sportal, ως ο επίσημος Media partner της διοργάνωσης στην Ελλάδα σάς δίνει τη δυνατότητα να βρεθείτε σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ, αντίστοιχα για τα μεγάλα παιχνίδια.

Αρχικά, το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει την Πέμπτη (12/10) την Μπάγερν Μονάχου του Πάμπλο Λάσο και το Sportal σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε θέση στο ΟΑΚΑ, κερδίζοντας δύο διπλές προσκλήσεις για την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής.

Θέση όμως μπορείτε να πάρετε και στο ΣΕΦ για το μεγάλο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπαρτσελόνα του Ρότζερ Γκριμάου. Για την ακρίβεια, μπορείτε μέσα από την σελίδα του Red Ducking σε Facebook και Instagram να βρεθείτε στο φαληρικό στάδιο, κερδίζοντας δύο διπλές προσκλήσεις.

Πάρτε μέρος στην κλήρωση και κλείστε τη θέση σας στα μεγάλα παιχνίδια της διοργάνωσης, για να νιώσετε... Devotion δια ζώσης!