Το Sportal στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν τον μεγάλο ημιτελικό του Final 4 (vid)

Το Sportal στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν τον μεγάλο ημιτελικό του Final 4 (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:56 - 18.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:41 - 18.05.2023

H κάμερα του Sportal βρέθηκε στη «Ζαλγκίριο Αρένα» για να σας μεταφέρει το κλίμα από την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, πριν τον μεγάλο ημιτελικό του Final 4, κόντρα στη Μονακό. Μιχάλης Λούντζης και Σάσα Βεζένκοφ μίλησαν στον Αχιλλέα Μαυροδόντη, με φόντο την προσπάθεια της ομάδας για το τέταρτο τρόπαιο.

Όλα τα βλέμματα των φίλων του Ολυμπιακού έχουν στραφεί στο Κάουνας, εκεί όπου η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δίνει ραντεβού με την ιστορία. Οι παίκτες των «ερυθρόλευκων» προσπέρασαν το εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε και τώρα καλούνται να περάσουν αυτό της Μονακό, στο πλαίσιο του Final 4 της Euroleague.

Η κάμερα του Sportal βρέθηκε στη «Ζαλγκίριο Αρένα» για να σας μεταδώσει την τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών, οι οποίοι προετοιμάζονται για να αναμετρηθούν με τους Μονεγάσκους, με φόντο μία θέση στον μεγάλο τελικό.

MVP... MVP... MVP...

MVP... MVP... MVP...

Ο Σάσα Βεζένκοφ, όπως έπρεπε, όπως του άρμοζε, όπως του άξιζε, κατέκτησε το βραβείο του κορυφαίου παίκτη της φετινής Euroleague και έγινε ο νέος MVP της διοργάνωσης. Γράφει ο Αχιλλέας Μαυροδόντης.

Ο Μιχάλης Λούντζης μίλησε στον Αχιλλέα Μαυροδόντη και μεταξύ άλλων ανέφερε πως: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ, παλεύαμε όλη τη χρονιά. Ανυπομονούμε για τον αυριανό αγώνα και θα δούμε τι θα γίνει. Ξέρουμε πόσο δύσκολο ταξίδι είναι και είμαστε χαρούμενοι που οι φίλαθλοι είναι μαζί μας».

Από μεριάς του ο κορυφαίος παίκτης της Euroleague, Σάσα Βεζένκοφ, υποστήριξε ότι: «Κάθε ομάδα έχει κάποιον που μπορεί να σε ματσάρει καλά. Το μπάσκετ δεν είναι ένας με έναν αλλά πέντε εναντίον πέντε. Εγώ από μεριάς μου θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Ευχαριστούμε τον κόσμο που θα είναι εδώ και για τη στήριξη που μας παρείχε όλη τη χρονιά». 

Τέλος, ο Τόμας Ουόκαπ (ή αλλιώς ο Θωμάς Ουοκαπόπουλος) χάρισε στο Sportal μία ατάκα και ένα χαμόγελο, λέγοντας πως ο λόγος που βρίσκεται εκεί είναι για να σηκώσει το τρόπαιο.

Δείτε τα όσα συνέβησαν στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού: