Το Στρασβούργο ανακοίνωσε τον Τιμ Φρέιζιερ

Το Στρασβούργο ανακοίνωσε τον Τιμ Φρέιζιερ

Sportal newsroom 13:35 - 21.02.2023 / Ανανεώθηκε: 13:43 - 21.02.2023

Ο τέως γκαρντ της ΑΕΚ, Τιμ Φρέιζιερ, ο οποίος είχε συμφωνήσει εδώ και μέρες με τον γαλλικό σύλλογο, ανακοινώθηκε επίσημα και θα συνεργαστεί στο Στρασβούργο με τον πρώην τεχνικό της ΑΕΚ και συνεργάτη του Ηλία Καντζούρη, Λούκα Μπιάνκι.

Η αποχώρηση του Τιμ Φρέιζιερ ήταν προαποφασισμένη. Ο Αμερικανός γκαρντ πριν καν πάει στην Κρήτη για το Final 8 του Κυπέλλου ήταν δεδομένο ότι όταν γυρνούσε η ΑΕΚ στην Αθήνα, αυτός θα αποτελέσει παρελθόν. Μάλιστα, ο παίκτης είχε ήδη συμφωνήσει με τη Στρασμπούργκ. 

Τώρα ήρθε η ώρα των ανακοινώσεων με τον γαλλικό σύλλογο να οριστικοποιεί την απόκτηση του 34χρονου γκαρντ, ο οποίος φέτος με την Ένωση σε 13 ματς στο πρωτάθλημα είχε 11.3 πόντους μέσο όρο. Η πορεία του είχε ξεκινήσει με καλά ματς και μεγάλη προοπτική, αλλά στη συνέχεια έχασε τον ρόλο του και μεγάλο μέρος της απόδοσής του.

Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Οριόλα
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:23 - 20.02.2023

Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Οριόλα

Ο Πιέρ Οριόλα βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας (20/2) στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Το θέμα είναι ποιον θα αντικαταστήσει στο ρόστερ της «Ένωσης». Πιθανότερο τον Κάμερον ΜακΓκρίφ.

Στο Στρασβούργο θα συνεργαστεί με τον Λούκα Μπιάνκι, ο οποίος έχει δουλέψει στην ΑΕΚ. Συγκεκριμένα ο Ιταλός τεχνικός τη σεζόν 2018-2019 ήταν στο τιμόνι της Ένωσης και είχε για βοηθό του τον νυν head coach της ομάδας, Ηλία Καντζούρη.

Στο μεταξύ η ΑΕΚ έχει ήδη αποκτήσει τον Πιέρ Οριόλα, ενώ ο Αμερικανός γκαρντ, Μπράιντον Λεμάρ θα αναλάβει τον ρόλο και τις αρμοδιότητες που είχε ο Τιμ Φρέιζιερ, πριν αποχωρήσει.