Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας: Πού θα δείτε Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, Basket League, προκριματικά Euro και NBA

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

i

©Intime

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας: Πού θα δείτε Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, Basket League, προκριματικά Euro και NBA

Κώστας Τσιακλής 09:39 - 26.03.2023 / Ανανεώθηκε: 10:11 - 26.03.2023

Διαβάστε που θα δείτε το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ για την Basket League, τις αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Euro 2024 αλλά και τα παιχνίδια του NBA.

Πλούσιο είναι το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Κυριακής (26/03) με διάφορες μεταδόσεις από όλα τα αθλήματα. Στο ποδόσφαιρο ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Euro 2024 ενώ στο μπάσκετ τα παιχνίδια σε Basket League και NBA δεσπόζουν του ενδιαφέροντος.

Όσο αφορά την Basket League, το παιχνίδι που θα τραβήξει τα περισσότερα βλέμματα είναι αυτό του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (26/03, 19:15) και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διατηρήσουν το απόλυτο στο πρωτάθλημα, αφού μετράνε 19 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 5η θέση και θέλει να είναι ανταγωνιστικός, ψάχνοντας παράλληλα την πρώτη του νίκη επί του Ολυμπιακού μετά το 2018.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, το Περιστέρι αντιμετωπίζει τον Κολοσσό Ρόδου (26/03, 15:45), με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να έχει πλασαριστεί στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Η αναμέτρηση θα προβληθεί επίσης από το κανάλι ΕΡΤ3.

Η Καρδίτσα υποδέχεται το Λαύριο (26/03, 17:00) σε ένα παιχνίδι με φόντο την παραμονή στην κατηγορία αφού οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση με απολογισμό 5 νίκες και 14 ήττες (12η) ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 10η με απολογισμό 4 νίκες και 15 ήττες. Το ματς θα μεταδοθεί από το διαδικτυακό κανάλι ERT Sports 1.

Η μέρα των... μεγάλων διαφορών - Τα αποτελέσματα και η κατάταξη του ΝΒΑ (vids)
NBA

08:20 - 26.03.2023

Η μέρα των... μεγάλων διαφορών - Τα αποτελέσματα και η κατάταξη του ΝΒΑ (vids)

Στα έξι παιχνίδια από τα ξημερώματα της Κυριακής (26/3) μόνο το Σακραμέντο δυσκολεύτηκε να νικήσει, κόντρα στη Γιούτα. Αυτό ήταν και το μόνο ματς που ολοκληρώθηκε με μονοψήφια διαφορά (121-113), γιατί κατά τ' άλλα οι Νάγκετς διέλυσαν τους Μπακς, οι Σανς τους Σίξερς, οι Χιτ τους Νετς, οι Πέλικανς τους Κλίπερς, ενώ οι Χοκς δεν είχαν πρόβλημα απέναντι στους Πέισερς.

Στο ποδόσφαιρο η δράση συνεχίζεται στα προκριματικά του Euro 2024 με τη δεύτερη αγωνιστική να ξεκινάει την Κυριακή (26/03). Αναμφίβολα η αναμέτρηση που ξεχωρίζει είναι αυτή της Αγγλίας κόντρα στην Ουκρανία (19:00) για τον 3ο όμιλο. Τα «τρία λιοντάρια» πέρασαν νικηφόρα από την Ιταλία με 2-1 και θα ψάξουν τη δεύτερη νίκη που θα τους κάνει το απόλυτο φαβορί του ομίλου.

Από την άλλη η Ουκρανία δεν αγωνίστηκε στην πρώτη αγωνιστική και ταξιδεύει στην Αγγλία για να αποσπάσει βαθμολογικό κέρδος που θα της διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στην τελική φάση. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τόσο από τον Alpha, όσο και από το NovaSports1.

Στη δράση ρίχνεται και η Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι «ίβηρες» παίζουν εκτός έδρας με το Λουξεμβούργο (26/03, 21:45) και θα επιδιώξουν να κάνουν το 2/2 στον όμιλο. Οι γηπεδούχοι με τη σειρά τους ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους με ισοπαλία στη Σλοβακία και θέλουν να κάνουν την έκπληξη, αποσπώντας βαθμούς και από το φαβορί του ομίλου. Το ματς θα προβληθεί από το NovaSports2.

Τέλος στο NBA, οι Σάρλοτ Χόρνετς κοντράρονται με τους Ντάλας Μάβερικς (26/03, 20:00) ενώ οι Λέικερς υποδέχονται στο Λος Άντζελες τους Σικάγο Μπούλς (26/03, 22:30). Το πρώτο παιχνίδι θα μεταδοθεί από το CosmoteSport4 ενώ το δεύτερο από το CosmoteSport8.

Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.