Η τάπα του Γκουντάιτς στο top-10 της Euroleague και το απίστευτο κάρφωμα του Χέις στην κορυφή (vid)

Αρτούρας Γκουντάιτις

i

© Intime

Η τάπα του Γκουντάιτς στο top-10 της Euroleague και το απίστευτο κάρφωμα του Χέις στην κορυφή (vid)

Sportal newsroom 13:18 - 08.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:01 - 09.04.2023

Στις δέκα καλύτερες φάσης της 33ης αγωνιστικής της Euroleague συμπεριλήφθηκε η εντυπωσιακή τάπα του Αρτούρας Γκουντάιτις του Παναθηναϊκού, ενώ στην πρώτη και πιο... λαμπερή θέση βρέθηκε ο Κιβάριους Χέις της Ζαλγκίρις Κάουνας με την εντυπωσιακή του προσπάθεια κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η κανονική διάρκεια της σεζόν στην Euroleague βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωσή της και την επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαριστούν όλοι οι ανοικτοί λογαριασμοί. Μέχρι τότε όμως, υπάρχει χρονικό περιθώρια για να μελετηθούν τα δεδομένα, οπότε μπορούμε να κάνουμε ένα... απολαυστικό διάλειμμα για τις δέκα καλύτερες φάσης της 33ης (προτελευταίας) αγωνιστικής. 

Εκεί που ρόλο απέκτησε ο Αρτούρας Γκουντάιτις του Παναθηναϊκού με την εντυπωσιακή του τάπα στον Μπεν Λέιμερς της Άλμπα Βερολίνου και βρέθηκε στο Νο 3 της λίστας. Στην κορυφή δεν υπήρχε καμία αμφιβολία. Το κάρφωμα του Κιβάριους Χέις της Ζαλγκίρις Κάουνας στο ματς κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ ήταν το κάτι άλλο και δεν είχε ουσιαστικό ανταγωνισμό. Μόνο ο Ντουέιν Μπάλντγουν τον απείλησε όταν -στο ίδιο παιχνίδι- υποχρεώθηκε να σουτάρει από τη μία άκρη του γηπέδου στην άλλη, καθώς έληγε ο διαθέσιμος χρόνος και ευστόχησε. Με αυτή του την προσπάθεια όμως, έφθασε μέχρι το Νο 2.