Ανακοινώθηκε ο Τόπιτς από τον Ερυθρό Αστέρα - Τον καλωσόρισε ο Τεόντοσιτς και μπαίνει στο αεροπλάνο για Αθήνα

Νίκολα Τόπιτς

i

©Euroleague

Ανακοινώθηκε ο Τόπιτς από τον Ερυθρό Αστέρα - Τον καλωσόρισε ο Τεόντοσιτς και μπαίνει στο αεροπλάνο για Αθήνα

Νίκος Καλαμπάκας 21:47 - 26.12.2023

Ο Μίλος Τεόντοσιτς είναι ο άνθρωπος που επέλεξε ο Αστέρας ώστε να ανακοινώσει την επιστροφή του Νίκολα Τόπιτς στο Βελιγράδι. Ο Σέρβος πόιντ γκαρντ επέστρεψε και επίσημα, μετά από τον δανεισμό του στην MEGA.

Ο Ερυθρός Αστέρας δεν περίμενε πολύ ώστε να αντικαταστήσει το κενό που αφήνει η φυγή του Σάμπαζ Νέιπιερ και με εισήγηση του Γιάννη Σφαιρόπουλου ανακοίνωσε την επιστροφή του Νίκολα Τόπιτς. Ο παίκτης ανακοινώθηκε επίσημα και μπαίνει το αεροπλάνο για Αθήνα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal οι Σέρβοι θα τον δηλώσουν στο ρόστερ τους στην Euroleague και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό AKTOR την Παρασκευή 28/12. 

Ενίσχυση για Ερυθρό Αστέρα πριν τον Παναθηναϊκό
EUROLEAGUE

16:34 - 26.12.2023

Ενίσχυση για Ερυθρό Αστέρα πριν τον Παναθηναϊκό

Στις ικανότητες του 18χρονου πόιντ γκαρντ από τη Σερβία, Νίκολα Τόπιτς θέλει να επενδύσει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα το παίκτης επιστρέφει άμεσα από τον δανεισμό του στον Ερυθρό Αστέρα.

Η ομάδα της Σερβίας μάλιστα υποδέχθηκε με ένα απίθανο βίντεο τον ταλαντούχο παίκτη της, τον οποίο καλωσορίζει ο... δάσκαλος, Μίλος Τεόντοσιτς.

Ο έμπειρος πλέι μέικερ του Αστέρα δίνει στον Τόπιτς τη φανέλα του και στη συνέχεια μπαίνουν μαζί στο παρκέ ο ένας με το νούμερο 4 και ο άλλος με το 44.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος φαίνεται ότι πιστεύει πολύ στο ταλέντο του Τόπιτς και δίνει την ευκαιρία σε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού μπάσκετ να λάμψει στο Βελιγράδι.

Ο παίκτης είχε δοθεί δανεικός στη MEGA, όμως οι εμφανίσεις του έπεισαν τους Σέρβους ότι αξίζει να παίζει σε μια ομάδα με ψηλότερους στόχους κι έτσι οι δύο πλευρές ετοιμάζονται για τη νέα τους κοινή πορεία.