Τρεις εκτός για τον Άρη εν όψει ΑΕΚ
i

© Intime

Τρεις εκτός για τον Άρη εν όψει ΑΕΚ

Sportal newsroom 20:20 - 31.01.2023 / Ανανεώθηκε: 21:14 - 31.01.2023

Ο Άρης υποδέχεται το Σάββατο (04/02) την ΑΕΚ στη Nick Galis Hall και οι παίκτες του Καστρίτη πάτησαν παρκέ ξεκινόνταςτην προετοιμασία του με τον Έλληνα τεχνικό να έχει τρεις απόντες και να ψάχνει πάντα τον αντικαταστάτη του Ίσμαελ Σανόγκο.

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ στο Nick Gallis Hall για την 15η αγωνιστική της Basket League και οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη αρχίζουν και «ανάβουν τις μηχανές» στο... φουλ για να προσθέσουνε ένα ακόμη ροζ φύλλο στο ενεργητικό τους!

Εκτός και με ΑΕΚ ο Καββαδάς
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:10 - 30.01.2023

Εκτός και με ΑΕΚ ο Καββαδάς

Τα προβλήματα καλά κρατούν για τον Γιάννη Καστρίτη και τον Άρη εν όψει του Σαββατιάτικου εντός έδρας παιχνιδιού κόντρα στην ΑΕΚ κι αυτό γιατί εκτός θα είναι ο Βασίλης Καββαδάς και άγνωστο αν θα έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Ισμαέλ Σανόγκο.

Ο Άρης ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα με την «Ένωση» (Σάββατο 04/02) και μετά το ρεπό που τους είχε δώσει ο Γιάννης Καστρίτης, οι παίκτες της ομάδας πάτησαν το παρκέ της Nick Galis Hall. Για μία ακόμη μέρα όμως και όπως αναμενόταν υπήρχανε απουσίες που δεν ήταν και λίγες και μάλιστα σημαντικές.

Εκτός προπόνησης έμειναν οι Ίσμαελ Σανόγκο, Βασίλης Καββαδάς και Ρισόντ Πακ, αφού είναι τραυματίες και συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο Καββαδάς έχει μείνει στα πιτς για 10 μέρες αφού είχε τραυματιστεί στην προπόνηση την παραμονή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Nick Galis Hall (21/01) και συνεχίζει να παραμένει εκτός μετά τη θλάση που κληρονόμησε στην γάμπα του. O Πακ τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Σανόγκο αποτελεί ερωτηματικό αν θα προλάβει και σε τι κατάσταση θα είναι στο Final Eight του Κυπέλλου (16-19 Φεβρουαρίου, μετά την θλάση που είχε πάθει στο ματς με τον ΠΑΟΚ και συνέχισε να παίζει.

Οι «κιτρινόμαυροι» της Θεσσαλονίκης θα μπουν ξανά στο παρκέ αύριο Τετάρτη (01/02) με μία απογευματινή προπόνηση. Το ερώτημα ωστόσο που τίθεται αν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, την ίδια ώρα που έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων ο Καστρίτης θα έχει στη διάθεσή του τον αντί-Σανόγκο. Κάτι που φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολο με δεδομένους τους μεταγραφικούς στόχους που έχει ξεχωρίσει.

Τέλος αντιπροσωπεία της ΚΑΕ θα βρεθεί το πρωί της Τετάρτης (01/02) στο τρισάγιο που θα γίνει για τη συμπλήρωση ενός έτους από τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.