Τρομερό σκηνικό στη λήξη του Φενέρ – Μονακό: Τούρκοι οπαδοί έκαναν «ντου» στους παίκτες των Μονεγάσκων - Μάχες σώμα με σώμα! (vids)

Τρομερό σκηνικό στη λήξη του Φενέρ – Μονακό: Τούρκοι οπαδοί έκαναν «ντου» στους παίκτες των Μονεγάσκων - Μάχες σώμα με σώμα! (vids)

Sportal newsroom 22:45 - 03.05.2024 / Ανανεώθηκε: 03:58 - 19.05.2024

Καθόλου καλά δεν πήραν το break της Μονακό οι οπαδοί της Φενέρ, καθώς στη λήξη του αγώνα μερικοί εξ αυτών που ήταν στις μπροστινές θέσεις αποπειράθηκαν «ντου» στους παίκτες των φιλοξενούμενων που πανηγύρισαν, αγριοκοιτάζοντάς τους...

Η ήττα της Φενέρ από τη Μονακό έφερε πολλά νεύρα και μεγάλη ένταση στην «Ούλκερ Σπορτς Αρένα». Οπαδοί των γηπεδούχων στο τέλος του αγώνα ξέσπασαν κατά των παικτών της Μονακό, την ώρα που εκείνοι κατευθύνονταν στα αποδυτήρια.

Ο Μάικ Τζέιμς και ο Ντάντε Χολ έγραψαν τον δραματικό επίλογο του αγώνα, στέλνοντας τη σειρά σε game 5 στο Πριγκιπάτο και μάλιστα στο τέλος, αφού είχε ανοίξει βεντέτα με τους φίλους των γηπεδούχων, παίκτες της Μονακό... αγριοκοίταξαν προς εκείνη την πλευρά.

Τζέιμς και Χολ έβαλαν... φρένο στη Φενέρ - Το Βερολίνο περνάει από το Μονακό
EUROLEAGUE

22:42 - 03.05.2024

Τζέιμς και Χολ έβαλαν... φρένο στη Φενέρ - Το Βερολίνο περνάει από το Μονακό

Η Μονακό έκανε το break στην έδρα της Φενέρ (62-65, πήρε το πλεονέκτημα πίσω και πλέον η πρόκριση για το Final 4 του Βερολίνου θα κριθεί σε πέμπτο ματς στο Πριγκιπάτο. Δραματικό φινάλε, με τη Φενέρ να χάνει την ευκαιρία να πάρει την πρόκριση έπειτα από λάθος του Τζέιμς, που καθυστέρησε σε επαναφορά και έδωσε επίθεση στους Τούρκους.

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στους οπαδούς της τουρκικής ομάδας, που όπως θα δείτε στα βίντεο παραλίγο να πιαστούν στα χέρια με τους παίκτες των αντιπάλων, καθώς δεν δίστασαν σε καμία περίπτωση να μπουν εντός παρκέ. Μάλιστα, από τις εικόνες φαίνεται ότι ο Μάικ Τζέιμς παρασύρθηκε από τον γενικότερο χαμό και πιάστηκε και αυτός στα χέρια.

Χαρακτηριστική φιγούρα και ο προπονητής της Μονακό, Σάσα Ομπράντοβιτς, που έντρομος μπήκε στη μέση και φώναζε στους παίκτες του να φύγουν προς τα αποδυτήρια ώστε να μην προκύψει κίνδυνος τιμωρίας εν όψει του πέμπτου παιχνιδιού.

Δείτε τα βίντεο:

Για να αποτραπεί αυτό, χρειάστηκε να μπουν στη μέση και οι παίκτες της Φενέρ, οι οποίοι προστάτευσαν αυτούς της Μονακό πριν η κατάσταση παρεκτραπεί εντελώς,