Τσαν: «Δεν αποτελούν δικαιολογία οι απουσίες, τώρα η προσοχή μας στον Ολυμπιακό»

Ερντέμ Τσαν

Τσαν: «Δεν αποτελούν δικαιολογία οι απουσίες, τώρα η προσοχή μας στον Ολυμπιακό»

Sportal newsroom 13:16 - 23.10.2023

Ο Ερντέμ Τσαν μίλησε για την επικράτηση της Αναντολού Εφές κόντρα στην Μπαχτσεσεχίρ, αναφέρθηκε στις απουσίες της ομάδας του, ενώ τόνισε πως το μυαλό όλων στους πρωταθλητές Τουρκίας βρίσκεται στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Η δουλειά... έγινε για την Αναντολού Εφές, που αν και δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 87-80, κόντρα στην Μπαχτσεσεχίρ. Η πρωταθλήτρια Τουρκίας βρήκε λύσεις, με τον Ερντέμ Τσαν να τονίζει πως το μυαλό όλων στην ομάδα του είναι στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Euroleague, κόντρα στον Ολυμπιακό (26/10, 22:00).

Ο προπονητής της Εφές μιλώντας για την επικράτηση της ομάδας του νισε: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοσή μας, πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι. Φυσικά, δεν είναι εύκολο μετά από συνεχόμενους αγώνες σε διπλή εβδομάδα. Αυτό είναι ένα ψυχικό παιχνίδι. Ο αντίπαλός μας είχε επίσης ελλείψεις, έχουμε και τραυματισμούς. αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι η δικαιολογία μας.

Στο παιχνίδι, το δεύτερο και το τέταρτο δεκάλεπτο Αμυνθήκαμε πολύ καλά. Αυτό οφείλεται στην άμυνά μας, κερδίσαμε πόντους παίζοντας έξυπνα στην επίθεση και μοιράζοντας την μπάλα. Ο τρόπος που ανοίξαμε το ματς στο πρώτο δεκάλεπτο και το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ άσχημα.

Αυτό δείχνει ότι δεν προσεγγίσαμε σωστά το παιχνίδι ψυχολογικά. Ήταν σημαντικό να κερδίσουμε, Περνάμε μια έντονη περίοδο. Τώρα θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό».