Τυπάρα Γκραντ: Έπαιξε με δύο διαφορετικού χρώματος παπούτσια (pics)

Τυπάρα Γκραντ: Έπαιξε με δύο διαφορετικού χρώματος παπούτσια (pics)

Παναγιώτης Κατσαφάδος • 23:32 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 23.05.2024

Ο Τζέριαν Γκραντ ξεχωρίζει και με τις μη μπασκετικές του επιλογές...

Αν ψάξουμε να βρούμε μια μεταγραφή που θεωρείται... λεφτά στην τράπεζα για τον Παναθηναϊκό; Δεν είναι άλλος από τον Τζέριαν Γκραντ. Μέσα σε ένα καλοκαίρι που ο Παναθηναϊκός έφερε τον έναν αστέρα μετά τον άλλον, ο Αμερικανός γκαρντ ήρθε από ομάδα του EuroCup. Και λίγοι ήταν εκείνοι που περίμεναν να κάνει τη διαφορά. Αυτός που σίγουρα δεν πέφτει από τα σύννεφα; Είναι ο άνθρωπος που τον επέλεξε, που δεν είναι άλλος από τον Εργκίν Αταμάν

Ο Τούρκος προπονητής ήξερε τι να περιμένει από τον Γκραντ. Και δικαιώνεται. Ο Γκραντ και σήμερα απέναντι στην Αρμάνι ήταν από τους καλύτερους και πιο σταθερούς παίκτες του Παναθηναϊκού, με εννιά πόντους και οχτώ ασίστ. Σχεδόν σε κάθε παιχνίδι ο Αμερικανός δείχνει αξιοζήλευτη σταθερότητα σε κάθε τομέα του αγώνα και στις δύο πλευρές του γηπέδου. 

Αλλά εκτός από τη συνεισφορά του μέσα στο παρκέ, ο Γκραντ είναι και ένας καταπληκτικός χαρακτήρας. Χαμηλών τόνων και δουλευταράς. Και... τυπάρα, όπως αποδεικνύεται και από τα παπούτσια του. Ο Γκραντ... έσκασε μύτη στο σημερινό παιχνίδι με διαφορετικού χρώματος παπούτσια. Ίδια μάρκα μεν, διαφορετικό χρώμα, αφού στο δεξί του πόδι φοράει παπούτσι πράσινης απόχρωσης, ενώ στο αριστερό κόκκινης. Δείτε τις φωτογραφίες.

Τρομερός Παναθηναϊκός, ισοπέδωσε με +17 την Αρμάνι και καλπάζει για τετράδα
EUROLEAGUE

23:00 - 31.01.2024

Τρομερός Παναθηναϊκός, ισοπέδωσε με +17 την Αρμάνι και καλπάζει για τετράδα

Ο Παναθηναϊκός AKTOR -χωρίς τον Σλούκα και με τον Ναν σε κακή βραδιά- έκανε μια ολοκληρωτική εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση έχοντας πολλούς πρωταγωνιστές και κατατρόπωσε την Αρμάνι Μιλάνο (79-62) στο «τρελαμένο» ΟΑΚΑ.

🔴Παναθηναϊκός - Μιλάνο 79-62: Πρώτο βιολί η άμυνα, δεύτερο ο Γκριγκόνις! - Sportal Euroleague Show