Τζέιμς για Σπανούλη: «Υπάρχει αλληλοσεβασμός, είναι γενικά ένας ωραίος τύπος»
i

Τζέιμς & Σπανούλης / © Intime

Τζέιμς για Σπανούλη: «Υπάρχει αλληλοσεβασμός, είναι γενικά ένας ωραίος τύπος»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:45 - 10.01.2023 / Ανανεώθηκε: 17:48 - 10.01.2023

Ο Μάικ Τζέιμς αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη, για τον οποίο είχε μόνο καλά λόγια να πει.

Μάικ Τζέιμς και Βασίλης Σπανούλης έχουν μια ξεχωριστή σχέση, με τους δύο τους να έχουν τεθεί πολλάκις αντιμέτωποι σε επίπεδο Basket League και Euroleague και να τρέφουν σεβασμό ο ένας για τον άλλον.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ο Μάικ Τζέιμς βρέθηκε στην προπόνηση του Περιστερίου, με τον σταρ της Μονακό μάλιστα, όπως ανέφερε και στο Basketnews, να δίνει και… τιπς στον «Kill-Bill» για τις αναμετρήσεις με την Ντιζόν!

«Πάντα σεβόμασταν ο ένας τον άλλον.Εχουμε παρόμοιο τρόπο σκέψης και βλέπουμε τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο. Μιλάμε για πράγματα πέραν του μπάσκετ. Οι σχέσεις διαμορφώνονται βάσει πραγμάτων που σου αρέσουν», τόνισε αρχικά ο Μάικ Τζέιμς στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στον Ντονάτας Ουρμπόνας και συμπλήρωσε: «Με ρώτησε πώς να παίξουμε άμυνα απέναντι στη Ντιζόν. Δεν ζήτησα και κάποια τιπς για μετά το μπάσκετ. Βέβαια πλησιάζω, οπότε ίσως να έπρεπε. Είναι γενικά ένας ωραίος τύπος». 

Επιπλέον ο Μάικ Τζέιμς σχολίασε και το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, με τον σταρ της Μονακό να δηλώνει ότι: «Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ κακός αμυντικά. Δεν είχαν απάντηση στον Ολυμπιακό στο παιχνίδι του οποίοι δεν ήταν δύσκολο να απαντήσεις, γιατί έπαιξαν με τον ίδιο τρόπο. Δε  ξέρω σε τι κατάσταση είναι ο Παναθηναϊκός. Ίσως πρέπει απλά να μοιράσουν καλύτερα τη μπάλα. Δεν είδα αλληλοκαλύψεις».