«Βόμβα» από Τζέιμς: «Το επόμενο μου συμβόλαιο ίσως είναι το τελευταίο της καριέρας μου»
i

© EuroLeague Basketball

«Βόμβα» από Τζέιμς: «Το επόμενο μου συμβόλαιο ίσως είναι το τελευταίο της καριέρας μου»

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:44 - 16.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:05 - 16.02.2024

Ο Μάικ Τζέιμς μίλησε για το μέλλον του στη Μονακό και την συμφωνία του που λήγει το καλοκαίρι και αποκάλυψε πως «μερικές φορές κουράζομαι να είμαι μπασκετμπολίστας». Και κατέληξε πως «το επόμενο συμβόλαιό μου ίσως να είναι και το τελευταίο».

Μία ανάσα μακριά από ένα ιστορικό επίτευγμα βρίσκεται ο Μάικ Τζέιμς. Ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος διανύει ίσως την καλύτερη του σεζόν του στη EuroLeague χρειάζεται 29 πόντους για να περάσει τον Βασίλη Σπανούλη και για να γίνει αυτός ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης! 

Σε πρόσφατη συνέντευξή του μάλιστα δήλωσε πως θα πάρει τηλέφωνο τον «Kill Bill», όταν το καταφέρει. Πέραn από το πότε θα πατήσει στην κορυφή στη λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ ο Τζέιμς, μεγάλη συζήτηση γίνεται και για το μπασκετικό του μέλλον μιας και το συμβόλαιο του με τη Μονακό λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες ερίζουν για την απόκτησή του, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός εντάσσονται στις φήμες, αλλά η απόφασή του θα παρθεί σε λίγους μήνες, όταν και θα εκπνεύσει το συμβόλαιό του με τους Μονεγάσκους. 

Αυτή τη φορά, ο Μάικ Τζέιμς αναφέρθηκε στο μέλλον του, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, πριν την τελική φάση του Κυπέλλου Γαλλίας κι αφού ξεκαθάρισε (όχι ότι υπήρχε αμφιβολία) πως αυτή η σεζόν δεν θα είναι η τελευταία του, δεν εγγυήθηκε όμως, πως έχει πολλά αγωνιστικά χρόνια μπροστά του. 

«Μιλούσα στους γύρω μου για αυτό για αρκετά χρόνια» είπε αναφορικά μέλλον του και συμπλήρωσε: «όσο και να αγαπάω το μπάσκετ κάποιες φορές κουράζομαι να είμαι μπασκετμπολίστας, αν καταλαβαίνετε τι εννοώ. Οπότε, για να συνοψίσω... το επόμενο συμβόλαιο μου μάλλον θα είναι και το τελευταίο. Θα είναι το τέλος του μπασκετικού μου κεφαλαίου», διευκρίνισε και προσέθεσε βέβαια πως δεν θα είναι μονοετές. Ίσως ούτε διετές, αλλά «πιθανόν θα είναι μακροχρόνιο συμβόλαιο».