Ποιος θα κατακτήσει τη EuroLeague; Τρίτο φαβορί ο Παναθηναϊκός - Που βρίσκεται ο Ολυμπιακός
i

© Intime

Ποιος θα κατακτήσει τη EuroLeague; Τρίτο φαβορί ο Παναθηναϊκός - Που βρίσκεται ο Ολυμπιακός

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:17 - 10.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:23 - 10.02.2024

Το Final 4 του Βερολίνου απέχει περίπου τρεις μήνες... και κάτι, αλλά οι προβλέψεις για την κατάκτηση της EuroLeague συνεχίζονται αδιαλείπτως. Μετά το πέρας 26 αγωνιστικών η Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει το φαβορί, αλλά σύμφωνα με τις στοιχηματικές εκτιμήσεις η Μονακό, ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός κι η Μπαρτσελόνα είναι οι αμφισβητίες της Βασίλισσας.

Ύστερα από τέσσερις χορταστικούς μήνες με συνεχόμενες αγωνιστικές, επτά «διαβολοβδομάδες», πλούσιο θέαμα και αρκετές συγκινήσεις η EuroLeague κάνει ένα μίνι διάλειμμα. Είκοσι μέρες θα... απουσιάσει η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση από τη ζωή μας, δίνοντας την ευκαιρία στους πρωταγωνιστές να πάρουν μία... ανάσα ενόψει της συνέχειας.

Απομένουν ακόμη οκτώ ματς έως το τέλος της κανονικής διάρκειας, play in, play off μέχρι να φθάσουμε στο... αποκορύφωμα. Μπορεί να διανύουμε τη 10η μέρα του Φεβρουαρίου και το Final 4 του Βερολίνου να απέχει περίπου τρεις μήνες, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τους λάτρεις των προβλέψεων να δίνουν τις δικές τους μαντεψιές για το ποια ομάδα θα καταφέρει να σηκώσει την κούπα στον τελικό της 26ης Μαΐου στην «Mercedes-Benz Arena». 

Η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία γνώρισε την τέταρτή της ήττα στη διοργάνωση, παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και παραμένει το ακλόνητο φαβορί για την back to back κατάκτηση της EuroLeague. Το γεγονός πως στην στην στοιχηματική εταιρεία bwin προσφέρεται το ποντάρισμά της σε απόδοση 3.00 επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές. 

Ποιες είναι οι ομάδες οι οποίες μπορούν να της χαλάσουν τα σχέδια; Τρεις σύλλογοι προσφέρονται για στοιχηματισμό με μονοψήφιο συντελεστή κι ένας έχει για λίγο διψήφιο. Η δεύτερη της βαθμολογίας Μπαρτσελόνα (6.00), η Μονακό (8.00), η οποία είναι τέταρτη στην κατάταξη της διοργάνωσης, ο Παναθηναϊκός (8.00), ο οποίος μετά τη σπουδαία νίκη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε είναι τρίτος κι ο Ολυμπιακός (11.00), ο οποίος μετά το «διπλό» στη Βαλένθια πάτησε γερά στην εξάδα είναι οι τέσσερις ομάδες που αμφισβητούν τη Ρεάλ Μαδρίτης.