Υπάρχει ένας... ερωτικός λόγος που ο Πίπεν κακολογεί τον Τζόρνταν

Υπάρχει ένας... ερωτικός λόγος που ο Πίπεν κακολογεί τον Τζόρνταν

Γιώργος Γαβριλάκης 11:16 - 30.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:20 - 30.05.2023

Η σχέση του γιου του Τζόρνταν με την πρώην σύζυγό του, είναι η αιτία των επικριτικών δηλώσεων του Σκότι Πίπεν προς τον άλλοτε αγαπημένο του συμπαίκτη, με τον οποίο κατέκτησαν μαζί έξι πρωταθλήματα με τους Σικάγο Μπουλς.

Όταν ο Σκότι Πίπεν δήλωσε πως «ο Μάικλ Τζόρνταν ήταν ένας απαίσιος παίκτης», δεν εννοούσε πως ο MJ δεν είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Απλώς, θεωρεί πως αυτός τον βοήθησε να εξελιχθεί και όταν τον συνάντησε στο Σικάγο οι δυο τους ανέπτυξαν την παρουσία τους στο πρωτάθλημα και εν τέλει κατέκτησαν μαζί έξι πρωταθλήματος. 

Εξήγησε την άποψή του, αναλύοντας το παιχνίδι του Τζόρνταν στις πρώτες του χρονιές στο ΝΒΑ και οι haters του Air τον λάτρεψαν. Οι fans όμως, εστίασαν την κακεντρέχειά του σε έναν άλλον λόγο... 

Ο Μπάτλερ δεν τρόμαξε από τους Σέλτικς, αλλά τον τρόμαξε μία μέλισσα (vid)
NBA

09:37 - 30.05.2023

Ο Μπάτλερ δεν τρόμαξε από τους Σέλτικς, αλλά τον τρόμαξε μία μέλισσα (vid)

Κανένας αντίπαλος δεν του έχει προκαλέσει φόβο. Δεν τρόμαξε όταν αντιμετώπισε τους Μπακς, τους Σίξερς, τους Σέλτικς, αλλά μία μέλισσα που... εισέβαλε στη συνέντευξη Τύπου αναστάτωσε τον Τζίμι Μπάτλερ.

Εδώ και μήνες η πρώην σύζυγος του Σκότι Πίπεν, Λάρσα, έχει συνάψει ερωτική σχέση με τον Μάρκους Τζόρνταν, τον 32χρονο γιο του 60χρονου θρύλου του μπάσκετ. Και αυτό δεν είναι φήμη, είναι μία επιβεβαιωμένη σχέση. Οι δυο τους κάνουν μαζί διακοπές, εμφανίζονται αγκαλιά όπου σταθούν κι όπου βρεθούν. Δεν το κρύβουν, ίσα ίσα χαίρονται τον έρωτά τους. 

Σε αυτή τη σχέση εστιάζουν οι χρήστες των κοινωνικών δελτίων τις τελευταίες δηλώσεις του «Ινδιάνου» και ίσως να υπάρχει λογική. Διότι, μέχρι πρότινος οι δυο τους δεν έκαναν παρέα, ούτε είχαν στενές φιλικές επαφές, αλλά μιλούσαν με απεριόριστη εκτίμηση ο ένας για τον άλλον. 

Ο Τζόρνταν στο ντοκιμαντέρ The Last Dance είχε εξηγήσει πως «χωρίς τον Σκότι δεν θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει και τον θεωρώ τον καλύτερο συμπαίκτη που είχα ποτέ», ενώ ο Πίπεν σε τελετή του Hall Of Fame -πριν χρόνια- είχε πει: «Mάικ ευχαριστώ που ήσουν ο καλύτερος συμπαίκτης. Θα σε αγαπώ για πάντα!». Τελικά το «για πάντα» διήρκεσε... για λίγο!