Ο Μπάτλερ δεν τρόμαξε από τους Σέλτικς, αλλά τον τρόμαξε μία μέλισσα (vid)

Ο Μπάτλερ δεν τρόμαξε από τους Σέλτικς, αλλά τον τρόμαξε μία μέλισσα (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:37 - 30.05.2023 / Ανανεώθηκε: 09:42 - 30.05.2023

Κανένας αντίπαλος δεν του έχει προκαλέσει φόβο. Δεν τρόμαξε όταν αντιμετώπισε τους Μπακς, τους Σίξερς, τους Σέλτικς, αλλά μία μέλισσα που... εισέβαλε στη συνέντευξη Τύπου αναστάτωσε τον Τζίμι Μπάτλερ.

Οι Γαλάτες είχαν έναν φόβο και αυτός δεν ήταν οι Ρωμαίοι. Όπως έλεγε ο Οβελίξ «το μόνο που φοβόμαστε είναι να μην μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι». Ο Τζίμι Μπάτλερ, ο οποίος που θυμίζει Γαλάτη που έχει πιει μαγικό ζωμό στα φετινά play offs, όλοι έχουν αντιληφθεί ότι τίποτα δεν τον τρομάζει μέσα στο παρκέ. Κανένας αντίπαλος, καμία αγωνιστική συνθήκη και καμία έδρα. 

Απέδειξε με τις πράξεις του πόσο ατρόμητος είναι. Οδήγησε τους Χιτ στην πρόκριση επί των Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ακολούθως επί των Φιλαδέλφεια Σίξερς του MVP της κανονικής περιόδου, Τζοέλ Εμπίντ και τώρα κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς. Ώσπου ήρθε αντιμέτωπος με τον πιο μεγάλο του φόβο: Μία μέλισσα! 

O προφήτης Μπάτλερ το είχε πει πέρσι και κανένας δεν έδωσε σημασία (vid)
NBA

08:29 - 30.05.2023

O προφήτης Μπάτλερ το είχε πει πέρσι και κανένας δεν έδωσε σημασία (vid)

Τα λεγόμενα του Τζίμι Μπάτλερ από εδώ και πέρα θα πρέπει να καταγράφονται στο βιβλίο των προβλέψεων. Είχε... δει από το 2022 όταν θα νικήσουν τους Σέλτικς στο Game 7 του 2023, ενώ μετά την ήττα στο προηγούμενο ματς είχε ενημερώσει ότι «θα προκριθούμε στη Βοστώνη».

Την ώρα που ο 33χρονος σούπερ σταρ και ηγέτης των Χιτ βρισκόταν στη συνέντευξη Τύπου και όλοι κρεμόντουσαν από τα χείλη του, ειδικά μετά τον θρίαμβο επί των Σέλτικς στη Βοστώνη και την πρόκριση στους τελικούς, ο Μπάτλερ πανικοβλήθηκε! Μια μεγάλη μέλισσα πέταξε κοντά του και την αντίδρασή του κανείς δεν την περίμενε. «Ω, Θεέ μου!», φώναξε, «Το είδατε αυτό; Γαμώτο, μία μέλισσα!»

Λίγο πριν είχε ξεκινήσει να αναλύει τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει η ομάδα του να αντιμετωπίσει τον Νίκολα Γιόκιτς και τους Νάγκετς (ειδικά τον Σέρβο), αλλά το ιπτάμενο έντομο τον έφερε σε δύσκολη θέση. Σε μία κατάσταση που κανένας άνθρωπος δεν τα κατάφερε πριν και στο Ντένβερ σκέφτονται να εγκαταστήσουν στο γήπεδο μελίσσια, γιατί αλλιώς θα έχουν πρόβλημα απέναντί του.