Ο Τζορτζ Πάπας στο Sportal: «Συγγνώμη στους φίλους του Ολυμπιακού εάν σκοράρω απέναντί τους, ξέρουν πως τους αγαπώ»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 16:27 - 17.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:16 - 17.02.2024

Ο Τζορτζ Πάπας μίλησε στην κάμερα του Sportal για τον Προμηθέα, τον ημιτελικό του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Ολυμπιακό, τους πρώην συμπαίκτες του, αλλά και την αγάπη που έχει για τους φίλους των Ερυθρόλευκων.

Ο Τζορτζ Πάπας ετοιμάζεται για τον ημιτελικό του Final 8 απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον διεθνή γκαρντ του Προμηθέα να έχει μόνο αγάπη να στείλει στην πρώην ομάδα του, όμως να θέλει να την κερδίσει!

Ο «μπόμπερ» του Προμηθέα, στον περίπατο απέναντι στον Πανιώνιο, είχε 11 πόντους με 1 τρίποντο και μετά το τέλος του αγώνα δεν έχασε την ευκαιρία να δείξει την χαρά του για την επικράτηση, αλλά και να στείλει μήνυμα ενόψει Ολυμπιακού.

«Είμαστε χαρούμενοι που παίξαμε ομαδικό μπάσκετ σήμερα και θα ασχοληθούμε με τον Ολυμπιακό αύριο. Ο Ολυμπιακός είναι ο Ολυμπιακός, όμως στο τέλος της ημέρας θα προσπαθήσουμε να τους κερδίσουμε. Έχουμε τα όπλα για να το κάνουμε, θα ακολουθήσουμε το πλάνο μας και θα παλέψουμε», είπε, πριν σχολιάσει το ότι θα αντιμετωπίσει τους πρώην συμπαίκτες του σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.

«Πριν δύο εβδομάδες, όταν και παίξαμε, ήταν η ευκαιρία μου να βγάλω από τη μέση τα γέλια και τις πλάκες. Έβγαλα το συναισθηματικό κομμάτι από τη μέση και αύριο είναι ένα κομμάτι που έχει να κάνει μόνο με το μπάσκετ. Είναι αδέρφια μου, αλλά όταν είμαστε στο παρκέ είμαστε αντίπαλοι. Μετά μπορούμε να γελάσουμε όσο θέλουμε».

Ο Τζορτζ Πάπας μετράει λιγότερο από μήνα στην Πάτρα και τον Προμηθέα, με τον ίδιο πάντως να είναι ενθουσιασμένος με τα όσα έχει συναντήσει μέχρι τώρα, τονίζοντας ότι πρόκειται για «διαφορετικοί συμπαίκτες, προπονητές, εγκαταστάσεις, πόλη. Αυτό είναι όμως το επαγγελματικό μπάσκετ. Καμιά φορά πρέπει να περνάς από αλλαγές και είναι οκ αυτό. Λατρεύω την Πάτρα και τους νέους μου συμπαίκτες. Η μετάβαση έγινε γρήγορα και στα μέσα της σεζόν, όμως αυτό είναι κομμάτι του επαγγελματικού αθλητισμού».

Φυσικά δεν παρέλειψε να στείλει ένα μήνυμα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι τόσο πολύ τον έχουν αγαπήσει και του το έχουν δείξει.

«Το μήνυμά μου είναι πως τους αγαπώ κι εγώ. Πριν ήταν εδώ φίλοι του Ολυμπιακού που μου έδειξαν αγάπη και πάντα θα εκτιμώ την αγάπη που μου έδειξαν. Είναι φανταστικοί. Και εάν σκοράρω μερικούς πόντους απέναντι στον Ολυμπιακό, συγγνώμη, θα είναι με αγάπη».

«Είναι σπάνιο για κάποιον σαν εμένα, αμέσως μετά το κολέγιο, να πηγαίνω στην Ευρωλίγκα και να παίρνω αυτή την εμπειρία δίπλα σε παιδιά όπως ο Ουόκαπ, ο Πίτερς, ο Κάνααν. Όλοι μου έδειξαν το πώς πρέπει να είναι ένας επαγγελματίας. είναι ανάποδο το ταξίδι που έκανα. Πήγα σε ένα χαμηλότερο επίπεδο από την Ευρωλίγκα και δουλεύω ξανά προς τα πάνω. Δεν με απασχολεί το μέλλον. Ο Θεός έχει το πλάνο του. Εγώ συνεχίζω την δουλειά», δήλωσε ο Τζορτζ Πάπας για το μέλλον του, ενώ για το τέλος κρατήσαμε μια ενδεχόμενη κλήση του στην Εθνική ομάδα του Βασίλη Σπανούλη.

«Θα ήταν τέλειο. Μέρα με τη μέρα. Εάν συμβεί θα είμαι ευγνώμων. Όμως τώρα είμαι χαρούμενος για τη νίκη και με απασχολεί ο Ολυμπιακός. Την επόμενη ημέρα σκέφτομαι μόνο», είπε.